Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
50+ bevakar
Bosch WAY32899SN

Bosch WAY32899SN

En frontmatad tvättmaskin låter dig ställa saker ovanpå. Bredden på maskinen är det större standardmåttet och om du inte vill starta på en gång går det att fördröja starten.

Från 10 499 kr till 20 082 kr
·

Placering 148 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,7(27 omdömen)
 • 5

  78%

 • 4

  19%

 • 3

  0%

 • 2

  4%

 • 1

  0%

E-postanvändare
6 månader sedan

Utmärkt

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bosch WAY32899SN är 10 499 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 6 jämförda butiker.

Att ha en egen tvättmaskin är en väldigt underskattad frihet, i motsats till att behöva gå till tvättstugan eller liknande. Både stora och små hushåll har glädje av en tvättmaskin, så skaffa dig en du också och slipp högarna med smutstvätt i badrummet.

 • Fördröjd start
 • Fristående design
 • Hög energiklassning A+++
 • Har du bråttom så har maskinen ett snabbtvättsprogram
 • Rymlig trumma på 65 liter

Måttmässigt borde den här maskinen passa i de flesta badrum utom de allra minsta, då den är 60 cm bred. Maskinen är förhållandevis tyst med en ljudnivå på 73 decibel i samband med centrifugering, vilket är tystare än många andra modeller.

Det här får räknas som en medelrymlig maskin, då den inte har plats för mer än 9 kg tvätt åt gången. Eftersom den här maskinen är frontmatad så kan du använda ovansidan av maskinen för förvaring av till exempel tvätt- och sköljmedel.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med WAY32899SN. Det här är en av de allra mest populära tvättmaskinerna på PriceRunner just nu och har för närvarande ett lägsta pris på 10499 kr. Den har ett bra snittbetyg på 4.70 av 5 och alla dess funktioner gör att den till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.