Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Cylinda FT 5074

Cylinda FT 5074

Högsta möjliga energiklassning ger låg energiförbrukning. Det är inte den största maskinen, men det går i några ombyten och skulle du behöva byta ut den är det enkelt gjort, då den är fristående.

Från 4 595 kr till 5 822 kr
·

Placering 139 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,3(72 omdömen)
 • 5

  61%

 • 4

  29%

 • 3

  1%

 • 2

  0%

 • 1

  8%

Utmärkt

Mycket nöjd med maskinen. Tystgående (när jag väl fick bort frigoliten undertill som installatörerna glömde avlägsna och som orsakade ”knarrningar” och att maskinen inte kände av obalans = maskinen hoppade vid centrifugering), många bra program. Älskar ”Snabbtvätt” då det många gånger räcker för ren tvätt. ”Expresstvätt” är mycket bra för att fräscha upp på 14 minuter.

E-postanvändare
3 månader sedan

Utmärkt

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Cylinda FT 5074 är 4 595 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

Ska du köpa ny tvättmaskin är det viktigt att du köper en som passar dina behov. Om du har gott om plats eller bara behöver tvätta ofta så kan det vara värt att skaffa en sådan här fullstor tvättmaskin.

 • Kapacitet på 7.0 kg
 • Fristående design
 • Trumvolym på 50 liter
 • Standardbredd på 60 cm
 • Fördröjd start

Kapaciteten på 7 kg kanske inte är den högsta, men kan ändå duga gott för ett något mindre hushåll. Om miljön är viktig för dig ska du ha i åtanke att den här maskinen har fått den höga energiklassningen A+++.

Maskinen är 60 cm bred, vilket är standardbredden för normalstora maskiner och lämpligast i normalstora badrum. För inte alltför smutsiga kläder, eller bara om du har bråttom, finns ett speciellt snabbtvättsprogram.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos FT 5074. I kategorin tvättmaskiner är det här i dagsläget en topprankad modell på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 4595 kr. Den har ett högt snittbetyg på 4.34 av 5 och alla dess funktioner gör den till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.