Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Trendande
Asko WMC844V Mop

Asko WMC844V Mop

Frontmatade är den vanligaste typen av tvättmaskiner. Den har en stor trumma på 80 liter. Maskinen behöver inte byggas in i badrumsinredningen.

Pris 42 499 kr
·

Placering 383 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Asko WMC844V Mop är 42 499 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Många familjer tvättar flera gånger i veckan och då är en bra tvättmaskin viktig. Om platsbrist inte är ett problem i ditt badrum så kan det vara värt att ha en fullstor tvättmaskin, som den här som är 60 cm bred.

  • Trumvolym på 80 liter
  • Kapacitet på 8.0 kg
  • Ljudnivå på 70 dB vid centrifugering
  • Fristående design
  • Frontmatad

Kapaciteten på 8 kg kanske inte är den högsta, men kan ändå duga gott för ett något mindre hushåll. Om miljön är viktig för dig ska du ha i åtanke att den här maskinen har fått den höga energiklassningen A++.

Om du inte har ett alltför litet badrum kan det vara värt att överväga en tvättmaskin av den här storleken, med standardbredd 60 cm. Praktiskt nog är ett av programmen på den här maskinen ett snabbtvättsprogram, vilket är bra om du skulle ha bråttom.

Som du förstår så är WMC844V Mop en produkt med många praktiska egenskaper. Om du prisjämför den här produkten på PriceRunner så ser du att den för tillfället har ett lägsta pris på 42499 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här tvättmaskinen till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.