Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Cylinda FTTK 4940

Cylinda FTTK 4940

Energiklassningen är det inget fel på, A. Det är inte den största maskinen, men det går i några ombyten och praktiskt nog finns det en inbyggd torktumlare.

Från 6 990 kr till 7 295 kr
·

Placering 68 i kategorin Kombinerade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

3,9(12 omdömen)
 • 5

  42%

 • 4

  25%

 • 3

  25%

 • 2

  0%

 • 1

  8%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Cylinda FTTK 4940 är 6 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Eftersom tvättmaskinen används flera gånger i veckan är en fungerande maskin nödvändig i hushållet. Om du har gott om plats eller bara behöver tvätta ofta så kan det vara värt att skaffa en sådan här fullstor tvättmaskin.

 • Fullstor med standardbredd på 60 cm
 • Kan även torka tvätten
 • Möjlighet att fördröja starten
 • Fristående design
 • Snabbtvättsprogram

Maskinen är av en fristående modell, vilket ger dig mycket mer frihet vad gäller var den kan placeras i badrummet. Om du av någon anledning skulle vilja att tvättprogrammet startar lite senare så har maskinen en inbyggd fördröjningsfunktion.

Är ute efter en mycket energieffektiv tvättmaskin så kanske den här modellen inte är något för dig med sin energiklassning A. Praktiskt nog har den här maskinen även inbyggd torktumlingsfunktion, så du behöver inte hänga tvätten för att torka.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om FTTK 4940. I kategorin tvättmaskiner är det här i dagsläget en av de allra mest populära modellerna på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 6990 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.