Internationella butiker
Pris inklusive frakt
Combuyit

Jawbone UP24 Pink Large

Jawbone UP24 Pink Large

Jawbone UP24 Pink Large

599 kr
Fri frakt
Till butik
Von Gadget

Jawbone UP24 (Onyx/Svart) - Large

Jawbone UP24 (Onyx/Svart) - Large

Jawbone UP24 (Onyx/Svart) - Large

1 229 kr
1 190 kr exkl. frakt
Till butik

Ett smart val

Jawbones senaste smartband Up24 kan sammanfattas i tre ord. Snyggt, smidigt och hjälpsamt. Just nu är Up24 herre på täppan.

"Vilket snyggt armband, ett sådant vill jag också ha!" Det glada utropet kommer från en av mina modeintresserade kompisar. När han får prova min Jawbone Up24 efter att jag förklarat vad det är för något så uppskattar han direkt passformen och det följsamma materialet.

Stilrent

Jag kan inget annat än att hålla med. Efter att ha testat fem smarta band under en månad så är Jawbones Up24 det jag fortfarande väljer att ha på mig när testperioden är över. Det är flexibelt och snyggt designat. Enda brasklappen är att bandet emellanåt kan fastna i saker, som när man tar på sig en tröja.

Gränssnittet på armbandet är av allra enklaste typ och består av en enda knapp, som man kan trycka på olika länge för att uppnå olika saker. Det finns även en plugg på smartbandet som man kan ta bort för att ladda enheten, vilket endast behövs var femte eller sjätte dag.

Fantastisk app

Mobilappen – med sitt oslagbart fina gränssnitt – sticker verkligen ut ur mängden. Det går utmärkt att koppla samman Runkeeper, Strava och ett otal andra träningsappar med Up24. Man kan även följa sin sömn i detalj. Dessutom kan appen maila och skicka push-notiser till mig med precis den info jag vill ha.

Smartbandets data synkroniseras trådlöst via blåtand och appen kan ge feedback i form av en uppmaning till aktivitet om den märker att du riskerar att missa dina mål för dagen. Appen är överlag väldigt lättanvänd och visar med hjälp av grafer och symboler tydligt hur mycket man rört på sig och hur man har sovit.

Även appens inbyggda loggningssystem för matkonsumtion är föredömlig. Den håller reda på antalet kalorier man har stoppat i sig och hur mycket man bör röra på sig.

Publicerad: 25 juni 2014