1. Trädgård & Utemiljö
 2. Trädgårdsmaskiner
 3. Motorsågar
Stihl MSA 220 C-B

Stihl MSA 220 C-B

Motorsågen drivs med batteri så du behöver inte oroa dig över långa sladdar i trädgården. Det är en lätthanterlig såg som väger 4 kg. Den har en ljudnivå på 100db, vilket är normalLäs mer

Jämför pris från 4 068 kr till 10 000 kr
·

Placering 135 i Motorsågar

ANNONS

Från Robotexpert

STIHL MSA 220 C-B batteridriven motorsåg

4 068 kr
Robotexpert Logotyp
 • 3001
 • 3002
 • 3003
 • 3004

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Stihl MSA 220 C-B är 4 068 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Detta är en lättviktig motorsåg från Stihl med en vikt på 3,6 kg och sågblad på 40 cm passande för både fällning och kvistning.

 • Batteridriven motorsåg
 • 36,0V batteri
 • Svärdslängden är 40 cm
 • 200 minuters batteritid
 • 100 dB ljudnivå

Vid köp av en batteridriven motorsåg kan det vara bra att kika prestandan av motorn och batteriet. Styrkan avgör hur pass lätt och snabbt det går att såga. Rejäla träd med grova stammar och hårdare träslag kräver starkare sågar. Batteriet har 36,0 volt.

Att använda motorsåg en längre tid kan vara krävande, så titta gärna efter en vikt som passar dig bra. Vikten för den här modellen ligger på 3,6 kg, vilket gör den lätthanterlig.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos MSA 220 C-B. Om du prisjämför MSA 220 C-B på PriceRunner ser du att det lägsta priset i dagsläget är 4068 kr. Det är också en av de allra mest populära modellerna. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här motorsågen till en premiumprodukt.

Jämför alla Stihl Motorsåg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.