1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Motorsågar
Trendande
eGo CS1800E

eGo CS1800E

En motorsåg som drivs på batteri är ofta tystgående jämfört de bensindrivna, för en bra grannsämja. Vikten är på 4 kg vilket är normalt för motorsågar. Det är en ganska tyst motorsLäs mer

Jämför pris från 3 359 kr till 3 394 kr
·

Placering 169 i Motorsågar

Bygghemma Logotyp
4,4
  • 3002
  • 3003
  • 3015
Erbjuder hemleverans

Toolab

fr.3 359 kr
Annons

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på eGo CS1800E är 3 359 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 7 jämförda butiker.

Detta är en batteridriven motorsåg från eGo med säkerhetsfunktionen kedjebroms och 45 cm svärdlängd passande för när du ska kapa träd med större omkrets.

  • Batteridriven motorsåg
  • 45 cm långt blad
  • Kedjebroms för ökad säkerhet
  • 93 dB ljudnivå
  • 4,5 kg i vikt

Den här motorsågen är ett miljövänligare alternativ då den drivs med batteri, så du har mer rörelsefrihet än modeller med elsladd. Tänk bara på batteritiden och att du laddar upp batteriet igen. Ett extra batteri kan också vara bra att ha.

Eftersom det inte är helt riskfritt med motorsågar är det bra att vara påläst om hur de används samt att se över vilka säkerhetsfunktioner som ingår. När det kommer till säkerhetsfunktioner så är denna försedd med kedjebroms för att skydda användaren från saker som kickback (kast).

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med CS1800E. Om du prisjämför den här maskinen på PriceRunner ser du att det lägsta priset för närvarande är 3359 kr. Det är också en topprankad modell sett till popularitet. Om vi jämför priset för den här modellen mot resten av kategorin så är det under genomsittet, vilket gör CS1800E till ett bra köp.

Jämför alla eGo Motorsåg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.