1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Häcksaxar
Einhell GE-CH 36/65 Li-Solo
Einhell Logotyp

Einhell GE-CH 36/65 Li-Solo

Med en batteridriven häcksax får du obegränsad räckvidd i ditt arbete. Svärdet har en generös längd på 72 cm. Häcksaxen har en vikt på 4 kg.Läs mer

Jämför pris från 1 390 kr till 2 149 kr
·

Placering 23 i Häcksaxar

ANNONS

Från Proshop

Einhell Sladdlös häcktrimmer GE-CH 36/65 Li-Solo

1 390 kr
Proshop Logotyp
4,6
  • 3002
  • 3003
  • 3009
Erbjuder hemleverans
Annons

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Einhell GE-CH 36/65 Li-Solo är 1 390 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 7 jämförda butiker.

Här har du en batteridriven häcksax från Einhell med en vikt på 4,0 kg och 72 cm svärdlängd passande för när du ska kapa träd med större omkrets. För dig som jobbar mycket i trädgården är rätt häcksax halva arbetet. Jämför modeller och ta reda vad som passar dig.

  • Batteridrift
  • 36,0V batteri
  • Motorsågssvärdet är 72 cm långt
  • Vikten är 4,0 kg

Om du funderar på att skaffa en häcksax kan det vara bra att titta på hur stark motorn är. Det avgör hur pass fort och lätt det går att utföra arbetet. Träslag samt tjocklek påverkar hur pass kraftfull häcksax du bör ha. Batteriet är ett lite starkare med 36 volt.

Olika längder på svärdet kan vara fördelaktiga beroende på om du önskar mer räckvidd eller om du snarare ska utföra med detaljerad klippning. Den här modellen har en svärdslängd med hela 72 cm.

Sammantaget är GE-CH 36/65 Li-Solo ett verktyg med bra egenskaper. Om vi jämför priset för den här modellen mot resten av kategorin så är det under genomsittet, vilket gör GE-CH 36/65 Li-Solo till ett bra köp. I kategorin häcksaxar är det här i dagsläget en topprankad produkt på PriceRunner och för tillfället kostar GE-CH 36/65 Li-Solo 1390 kr.

Jämför alla Einhell Häcksax

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.