1. Trädgård & Utemiljö
 2. Trädgårdsmaskiner
 3. Motorsågar
Trendande
Stiga SPR 500 AE

Stiga SPR 500 AE

Vill du ha bra räckvidd i ditt arbete ska du köpa en batteridriven motorsåg. Den har en ljudnivå på 105db, vilket är normalt för en motorsåg. Vikten på 3 kg gör sågen lätthanterad.Läs mer

Jämför pris från 1 899 kr till 3 577 kr
·

Placering 53 i Motorsågar

ANNONS

Från Buildor

Stiga Motorsåg SPR 500 AE

1 976 kr
GardenStore Logotyp
4,8
 • 3001
 • 3002
 • 3003
 • 3004
Köpgaranti
Erbjuder hemleverans
Annons
Annons
Illustration

För dyrt? Få ett meddelande så fort priset på produkten går ned.

Annons

Johans Postorder

fr.3 577 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Stiga SPR 500 AE är 1 899 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 12 jämförda butiker.

Detta är en smidig motorsåg från Stiga med praktiskt avvibrerande handtag för ökad komfort och 30 cm långt svärd passande för både fällning och kvistning.

 • Drivs med batteri
 • Motor på 1000W
 • 48,0V batteri
 • 30 cm svärd
 • 12 minuters batteritid

Om du funderar på att köpa en batteridriven motorsåg är det bra att kika prestandan av motorn och batteriet. Det avgör hur pass fort och lätt det går att utföra arbetet. Träslag samt tjocklek påverkar hur pass stark motorsåg du bör ha. Den här modellen är en nättare modell med 1000W, vilket lämpar sig för trädbeskärning och lättare sågning. Batteriet har 48,0 volt.

Motorsågar kan orsaka allvarliga skador när de används, så säkerheten är viktig att tänka på. Den här modellen är utrustad med säkerhetsfunktionen kedjebroms för att skydda användaren om sågen får kast (kickback).

Som du märker så finns det många bra saker att säga om SPR 500 AE. Priset för den här modellen är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den till ett bra köp. I kategorin motorsågar är det här i dagsläget en av de allra mest populära produkterna på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 1899 kr.

Jämför alla Stiga Motorsåg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.