1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Motorsågar
Pellenc Selion C21 HD

Pellenc Selion C21 HD

För ett flexibelt arbete passar den här sladdlösa motorsågen. Sågen väger bara 2 kg. Med en ljudnivå på 96db passar den dig som är ute efter en mer tystlåten modell.Läs mer

Pris 10 590 kr
ANNONS

Från Maskinklippet

Pellenc Selion C21 HD Batterimotorsåg

10 590 kr
Maskinklippet Logotyp
  • 3002
  • 3003
  • 3006
Erbjuder hemleverans

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Pellenc Selion C21 HD är 10 590 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Detta är en lättare motorsåg från Pellenc med bra säkerhetsfunktioner så som kastskydd och kedjebroms och 30 cm långt svärd passande för både fällning och kvistning.

  • Drivs med batteri
  • Effekt på 2000W
  • Cylindervolym på 45,0 cm³
  • Motorsågssvärdet är 30 cm långt
  • Batteriet räcker 1,440 minuter

Den här motorsågen är ett miljövänligare alternativ då den drivs med batteri, så du har mer rörelsefrihet än modeller med elsladd. Tänk bara på batteritiden och att du laddar upp batteriet igen. Ett extra batteri kan också vara bra att ha.

Eftersom det inte är helt riskfritt med motorsågar är det bra att vara påläst om hur de används samt att se över vilka säkerhetsfunktioner som ingår. För ökad säkerhet är denna försedd med funktioner som kastskydd och kedjebroms. Exempelvis minskar risken för skador från kast (kickback).

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med Selion C21 HD. Selion C21 HD kostar 10590 kr här på PriceRunner, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här modellen till en premiumprodukt.

Jämför alla Pellenc Motorsåg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.