1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Motorsågar
Pellenc Selion M12

Pellenc Selion M12

Med dagens effektiva batterier så är en batteridriven motorsåg ett bra alternativ. Sågen väger bara 2 kg. Den här har en kort svärdslängd på 15 cm.Läs mer

Pris 9 795 kr
ANNONS

Från Maskinklippet

Pellenc Selion M12 Motorsåg

9 795 kr
Maskinklippet Logotyp
  • 3002
  • 3003
  • 3006
Erbjuder hemleverans

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Pellenc Selion M12 är 9 795 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Detta är en smidig motorsåg från Pellenc med bra säkerhetsfunktioner så som kastskydd och kedjebroms samt passar för småträd med sitt kortare svärd på 15 cm.

  • Batteridriven
  • Effekt på 1200W
  • Cylindervolym på 30,0 cm³
  • Svärdslängd på 15 cm
  • 2,880 minuters batteritid

Den här motorsågen är ett miljövänligare alternativ då den drivs med batteri, så du har mer rörelsefrihet än modeller med elsladd. Tänk bara på batteritiden och att du laddar upp batteriet igen. Ett extra batteri kan också vara bra att ha.

Förutom att vara påläst om hur man använder motorsågen är även säkerhetsfunktionerna bra att kika på. För ökad säkerhet är denna försedd med funktioner som kastskydd och kedjebroms. Detta innebär t.ex. att risken för skador från kast (kickback) reduceras.

Som du förstår så är Selion M12 en modell med många praktiska egenskaper. Du kan prisjämföra den här elsågen här på PriceRunner och för närvarande är det lägsta priset 9795 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här modellen till en premiumprodukt.

Jämför alla Pellenc Motorsåg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.