1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Häcksaxar
Trendande
Bosch EasyHedgeCut 12-45
Bosch Logotyp

Bosch EasyHedgeCut 12-45

Med batteridrift slipper du fundera på var närmsta eluttag sitter. Med bara 87 dB i ljudnivå hör den till en av de tystare modellerna på marknaden. Häcksaxen väger bara 2 kg.Läs mer

Jämför pris från 1 580 kr till 1 920 kr
·

Placering 149 i Häcksaxar

Toolab Logotyp
  • 3002
  • 3003

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bosch EasyHedgeCut 12-45 är 1 580 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Här har du en lättviktig häcksax från Bosch med en vikt på 2,0 kg och extra långt svärd på 45 cm, perfekt för tjockare stammar och grenar. Ljudnivån för den här häcksaxen ligger på 87 dB vilket är tystare än vanligt. Häcksaxen förvarar du bäst i förråd eller garage då väder och vind kan utsätta den för slitage.

  • Drivs med batteri
  • 12,0V batteri
  • 45 cm långt blad
  • Lätthanterlig

Om du funderar på att skaffa en häcksax kan motorns styrka vara bra att kika på. Tjockleken samt träslag kan påverka hur pass kraftfull häcksax du behöver. Styrkan påverkar även hur pass enkelt och snabbt det går att utföra arbetet. Batteriet kommer med 12 volt.

Vikten för den här modellen ligger på 2,0 kg, vilket gör den lätthanterlig och enklare att bära runt på.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om EasyHedgeCut 12-45. Du kan prisjämföra den här häcksaxen här på PriceRunner och för närvarande är det lägsta priset 1580 kr. Om vi jämför snittpriser för alla häcksaxar så har den här modellen ett pris som ligger under genomsnittet, vilket kanske passar dig med en budget.

Jämför alla Bosch Häcksax

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.