1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Motorsågar
Powerworks PD60CS40

Powerworks PD60CS40

Motorsågen drivs med batteri så du behöver inte oroa dig över långa sladdar i trädgården. Motorsågen väger 5 kg. Modellens svärd har en normallängd på 40 cm.Läs mer

Pris 2 099 kr
ANNONS

Från Bauhaus

Motorsåg Powerworks Pd60Cs40 60V Batteridriven

2 099 kr
Bauhaus Logotyp
5,0
  • 3002
  • 3003
  • 3012
Erbjuder hemleverans

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Powerworks PD60CS40 är 2 099 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Detta är en batteridriven motorsåg från Powerworks med bra säkerhetsfunktioner så som kastskydd och kedjebroms och sågblad på 40 cm passande för både fällning och kvistning.

  • Batteridrift
  • 60,0V batteri
  • 40 cm svärd
  • Kastskydd
  • Kedjebroms för ökad säkerhet

Om du är på jakt efter en batteridriven motorsåg är det bra att kika på hur starka motorn och batteriet är. Det avgör hur pass fort och lätt det går att utföra arbetet. Träslag samt tjocklek påverkar hur pass stark motorsåg du bör ha. Den har också ett riktigt starkt batteri på 60,0 volt.

Eftersom det inte är helt riskfritt med motorsågar är det bra att vara påläst om hur de används samt att se över vilka säkerhetsfunktioner som ingår. Den här modellen är försedd med säkerhetsfunktioner som kastskydd och kedjebroms för att minska risken för skador från kast (kickback).

Sammanfattningsvis finns det många bra egenskaper hos PD60CS40. Om vi jämför snittpriser för alla motorsågar så har den här modellen ett pris som ligger under snittpriset, vilket kanske passar dig med en budget. Om du prisjämför den här produkten på PriceRunner så ser du att den just nu har ett lägsta pris på 2099 kr.

Jämför alla Powerworks Motorsåg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.