1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Häcksaxar
Ryobi RHT6760RL

Ryobi RHT6760RL

Vill du trimma häcken i tystnad är en eldriven häcksax ett bra alternativ. Modellen har en effekt på 650W. Svärdslängden är hela 60 cm.Läs mer

Jämför pris från 1 264 kr till 1 499 kr
·

Placering 50 i Häcksaxar

ANNONS

Från K-rauta

Häcksax Ryobi RHT6760RL 650W

1 499 kr

Amazon.se

fr.1 264 kr
Verkter Logotyp
4,9
  • 3001
  • 3002
  • 3003
Erbjuder hemleverans

Motorservice i Lagan

fr.1 495 kr
Annons

Stuvbutiken

fr.1 499 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Ryobi RHT6760RL är 1 264 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 7 jämförda butiker.

Här har du en eldriven häcksax från det etablerade märket Ryobi med en vikt på 4,0 kg och extra långt svärd på 60 cm, perfekt för tjockare stammar och grenar. Den maximala grentjockleken som häcksaxen kan kapa är 30 mm. Att underhålla häcksaxen förlänger livslängden på den. Borsta gärna av bladet och smörj det efter användning då lövrester, sav och fukt kan fastna.

  • Elmotor
  • Motor på 650W
  • 60 cm svärd
  • Kapacitet för 30mm grenar
  • 4,0 kg i vikt

Om du funderar på att skaffa en häcksax kan det vara en bra idé att ta reda på hur stark motorn är. Det avgör hur pass fort och lätt det går att utföra arbetet. Träslag samt tjocklek påverkar hur pass kraftfull häcksax du bör ha. Den här modellen är en nättare modell med 650W, vilket lämpar sig för mindre häckar.

Beroende på om du ska utföra mer detaljerad klippning eller om du vill ha bättre räckvidd så kan svärdslängden vara viktig. Den här modellen har en svärdslängd med hela 60 cm.

Som du förstår så är RHT6760RL en maskin med många praktiska specifikationer. I kategorin häcksaxar så är det här för närvarande en av de allra mest populära produkterna på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 1264 kr. Den här modellen har ett pris som är lägre än genomsnittspriset för häcksaxar. Har den dessutom de funktionerna du är ute efter kanske denna är ett bra köp för dig.

Jämför alla Ryobi Häcksax

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.