1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Stånghäcksaxar
Trendande
Ryobi RHT1850XLiS

Ryobi RHT1850XLiS

Med en batteridriven häcksax får du god rörelsefrihet i ditt arbete. Häcksaxen har en vikt på 4 kg. Svärdslängden för den här modellen är 50 cm.Läs mer

Pris 3 027 kr
·

Placering 27 i Stånghäcksaxar

ANNONS

Från ComputerSalg.se

RYOBI RHT1850XLIS Enkelt klinge One+ 18 V 50 cm 1.3 Ah

3 027 kr
ComputerSalg.se Logotyp
4,7
  • 3001
  • 3002
  • 3003
Köpgaranti
Erbjuder hemleverans

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Ryobi RHT1850XLiS är 3 027 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Här har du en lättare häcksax från det etablerade märket Ryobi med en vikt på 3,6 kg och extra långt svärd på 50 cm, perfekt för att kapa träd med större omkrets. Ljudnivån för den här häcksaxen ligger på 86 dB vilket är ganska tystlåtet för en häcksax. Underhåll av häcksaxen gör du genom att bl.a. smörja knivarna samt kontrollera häcksaxens alla delar så att inget ser skadat ut.

  • Batteridrift
  • 18,0V batteri
  • Svärdslängd på 50 cm
  • Maximal grendiameter: 16mm

När du planerar på att köpa en häcksax kan motorns effekt vara bra att titta på. Styrkan avgör hur pass lätt och snabbt det går att såga. Rejäla häckar med grova stammar och hårdare träslag kräver mer kraftfulla modeller. Batteriet kommer med 18 volt.

Svärdslängden kan vara bra att kika på då det avgör hur pass bra räckvidd du får med häcksaxen. Svärdslängden på RHT1850XLiS är i mellanklassen på 50 cm.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med RHT1850XLiS. RHT1850XLiS kostar 3027 kr här på PriceRunner, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Priset för den här modellen är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den till ett bra köp.

Jämför alla Ryobi Stånghäcksax

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.