1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Häcksaxar
Black & Decker BEHT251

Black & Decker BEHT251

En eldriven häcksax som denna är lätt att använda och gör arbetet flexibelt. Ljudnivån motsvarar en hårtork eller en kraftig dammsugare. Modellen har en effekt på 450W.Läs mer

Jämför pris från 622 kr till 1 199 kr
ANNONS

Från Buildor

Black & Decker Häcksax 50cm 450w 18mm

622 kr
Proshop Logotyp
4,6
  • 3002
  • 3003
  • 3009
Erbjuder hemleverans
Annons
Annons
Illustration

För dyrt? Få ett meddelande så fort priset på produkten går ned.

My mall

fr.999 kr
Annons

HusOchHemma

fr.999 kr

DealOnNet

fr.1 030 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Black & Decker BEHT251 är 622 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 16 jämförda butiker.

Här har du en smidig häcksax från Black & Decker med en vikt på 2,2 kg och ett längre svärd på 50 cm, perfekt för att kapa träd med större omkrets. Ljudnivån för den här häcksaxen ligger på 97 dB. Häcksaxen förvarar du bäst i förråd eller garage då väder och vind kan utsätta den för slitage.

  • Elektrisk motorsåg
  • Effekt på 450W
  • 50 cm svärd
  • Maximal grendiameter: 18mm
  • Låg ljudnivå på 97 dB

Vill du införskaffa en häcksax kan det vara bra att titta på hur stark motorn är. Tjockleken samt träslag kan påverka hur pass kraftfull häcksax du behöver. Styrkan påverkar även hur pass enkelt och snabbt det går att utföra arbetet. Den här modellen är en nättare modell med 450W, vilket lämpar sig för mindre häckar.

Om du skall utföra mer detaljerad klippning kan kortare svärd vara bra och om du vill ha bättre räckvidd så kan ett längre passa bättre. Den här häcksaxens svärd är 50 cm långt, vilket är medellångt.

Som du förstår så är BEHT251 en häcksax med många praktiska egenskaper. Om du prisjämför BEHT251 på PriceRunner ser du att det lägsta priset för närvarande är 622 kr. Det är också en topprankad modell sett till popularitet. Om vi jämför snittpriser för alla häcksaxar så har den här modellen ett pris som ligger under genomsnittet, vilket kanske passar dig med en budget.

Jämför alla Black & Decker Häcksax

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.