1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Stånghäcksaxar
Dolmar MH2464DF

Dolmar MH2464DF

Med en bensindriven stånghäcksax trimmar du buskarna med enkelhet. Effekten på 770W gör den här till en kraftfull modell. Ljudnivån är 102 dB, vilket är lite högre än en bensindrivLäs mer

Pris 5 330 kr

SVH Handels

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Dolmar MH2464DF är 5 330 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Här har du en bensindriven häcksax från Dolmar med en vikt på 6,6 kg och ett längre svärd på 49 cm, perfekt för grövre grenar och stammar. Ljudnivån för den här häcksaxen ligger på 102 dB. Häcksaxen förvarar du bäst i förråd eller garage då väder och vind kan utsätta den för slitage.

  • Drivs med bensin
  • Motor på 770W
  • Cylindervolym på 25,4 cm³
  • 49 cm svärd
  • Bränsletank på 0.6 liter

Om du funderar på att skaffa en häcksax kan motorns styrka vara bra att kika på. Det avgör hur pass fort och lätt det går att utföra arbetet. Träslag samt tjocklek påverkar hur pass kraftfull häcksax du bör ha. Den här modellen är en nättare modell med 770W, vilket lämpar sig för mindre häckar.

Vikten för den här modellen ligger på 6,6 kg vilket gör den till en av de tyngre häcksaxarna, vilket kan vara otympligt om man skall klippa länge med den.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos MH2464DF. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här modellen till en premiumprodukt. Du kan prisjämföra den här elsågen här på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 5330 kr.

Jämför alla Dolmar Stånghäcksax

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.