1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Motorsågar
Dolmar PS35C

Dolmar PS35C

En bensindriven motorsåg fäller skogens största träd smidigt. Modellens svärd har en normallängd på 35 cm. Det är en normaltung motorsåg med en vikt på 4 kg.Läs mer

Pris 2 101 kr
·

Placering 126 i Motorsågar

SVH Handels

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Dolmar PS35C är 2 101 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Detta är en bensindriven motorsåg från Dolmar med säkerhetsfunktionen kastskydd och 35 cm långt sågblad passande för både fällning och kvistning.

  • Bensindriven
  • Motor på 1700W
  • Cylindervolym på 35,0 cm³
  • 35 cm långt blad
  • Bränsletank på 0.4 liter

När du planerar på att införskaffa en motorsåg kan motorns styrka vara bra att titta på. Tjockleken samt träslag kan påverka hur pass kraftfull motorsåg du behöver. Styrkan påverkar även hur pass enkelt och snabbt det går att utföra arbetet. Den här modellen är en nättare modell med 1700W, vilket lämpar sig för trädbeskärning och lättare sågning.

Säkerheten är viktig vid användning av motorsåg eftersom felaktigt användande kan leda till allvarliga skador. Med funktionen kastskydd får du ökad säkerhet då skaderisken från exempelvis kast (kickback) reduceras.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos PS35C. Den här modellen har ett pris som är lägre än genomsnittspriset för motorsågar. Har den dessutom de funktionerna du är ute efter kanske denna är ett bra köp för dig. Det här är en topprankad maskin sett till popularitet på PriceRunner just nu och den har i dagsläget ett lägsta pris på 2101 kr.

Jämför alla Dolmar Motorsåg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.