1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Häcksaxar
Trendande
Flymo EasiCut 610XT

Flymo EasiCut 610XT

Om du vill kunna trimma utan avbrott passar den här eldrivna häcksaxen. Med 60 cm svärdslängd passar den dig som vill ha bra räckvidd. Effekten för häcksaxen ligger på 500W.Läs mer

Pris 1 133 kr
·

Placering 177 i Häcksaxar

BuySpares

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Flymo EasiCut 610XT är 1 133 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Här har du en smidig häcksax från Flymo med en vikt på 3,9 kg och 60 cm svärdlängd passande för när du ska kapa träd med större omkrets. Underhåll av häcksaxen gör du genom att bl.a. smörja knivarna samt kontrollera häcksaxens alla delar så att inget ser skadat ut.

  • Sladdriven
  • Motor på 500W
  • 230,0V batteri
  • 60 cm svärd
  • Vikt på 3,9 kg

När du planerar på att köpa en häcksax kan motorns styrka vara bra att titta på. Arbetet går fortare och lättare med mer kraftfulla häcksaxar. Är det tjockare stammar eller hårdare träslag kan det krävas en starkare motor. Detta är en nätt häcksax med en effekt på 500W, vilket passar bra för trimning av mindre häckar.

Olika längder på svärdet kan vara fördelaktiga beroende på om du önskar mer räckvidd eller om du snarare ska utföra med detaljerad klippning. Den här modellen är bra för breda häckar med 60 cm svärdslängd.

Sammantaget är EasiCut 610XT en modell med bra egenskaper. Om vi jämför snittpriser för alla häcksaxar så har den här modellen ett pris som ligger under genomsnittet, vilket kanske passar dig med en budget. Det här är en av de allra mest populära maskinerna på PriceRunner just nu och den har i dagsläget ett lägsta pris på 1133 kr.

Jämför alla Flymo Häcksax

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.