1. Trädgård & Utemiljö
 2. Trädgårdsmaskiner
 3. Motorsågar
McCulloch CS 35S

McCulloch CS 35S

Med en bensindriven motorsåg vid sommarhuset blir skogsröjningen snabbt avklarad. Den kommer med en ljudnivå på 111db, vilket är i det högre spannet. Det är en normaltung motorsåg Läs mer

Jämför pris från 1 995 kr till 2 199 kr
ANNONS

Från K-rauta

Motorsåg McCulloch CS35S 35cm

2 195 kr
Hornbach Logotyp
3,7
 • 3001
 • 3002
 • 3003
 • 3009
 • 3016
Köpgaranti
Erbjuder hemleverans
Annons

Gårdsman

fr.2 199 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på McCulloch CS 35S är 1 995 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 9 jämförda butiker.

Detta är en bensindriven motorsåg från McCulloch med praktiskt avvibrerande handtag för ökad komfort och svärdslängd på 35 cm passande för både fällning och kvistning.

 • Bensindriven motor
 • Effekt på 1400W
 • Motorsågssvärdet är 35 cm
 • Bränsletank på 0.3 liter
 • Handtag med antivibrationssystem

Vill du införskaffa en motorsåg kan det vara en bra idé att titta på hur stark motorn är. Det avgör hur pass fort och lätt det går att utföra arbetet. Träslag samt tjocklek påverkar hur pass kraftfull motorsåg du bör ha. Detta är en nätt motorsåg med effekt på 1400W, vilket passar bra för trädbeskärning och lättare vedsågning.

Motorsågar kan orsaka allvarliga skador när de används, så säkerheten är viktig att tänka på. Med funktionen kedjefångare får du ökad säkerhet. Detta innebär t.ex. att risken för skador från kedjan, om den lossnar, reduceras.

Sammantaget är CS 35S en motorsåg med bra egenskaper. Det här är en topprankad motorsåg sett till popularitet på PriceRunner för tillfället och har i dagsläget ett lägsta pris på 1995 kr. Den här modellen har ett pris som är lägre än genomsnittspriset för motorsågar. Har den dessutom de funktionerna du är ute efter kanske denna är ett bra köp för dig.

Jämför alla McCulloch Motorsåg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.