1. Trädgård & Utemiljö
 2. Trädgårdsmaskiner
 3. Motorsågar
Stiga SP 526

Stiga SP 526

Motorsågen drivs av bensin och kapar större träd utan problem. Den kommer med en ljudnivå på 114db, vilket är i det högre spannet. Motorsågen väger 6 kg.Läs mer

Jämför pris från 3 899 kr till 5 189 kr
ANNONS

Från GardenStore

Stiga Motorsåg Bensin SP 526

3 899 kr
GardenStore Logotyp
4,8
 • 3001
 • 3002
 • 3003
 • 3004
Köpgaranti
Erbjuder hemleverans

Olsana

fr.3 995 kr

Motorservice i Lagan

fr.5 189 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Stiga SP 526 är 3 899 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

Detta är en kraftig motorsåg från Stiga med praktiskt avvibrerande handtag för ökad komfort och svärdslängd på 38 cm passande för både fällning och kvistning.

 • Bensindriven motorsåg
 • Motor på 2300W
 • Cylindervolym på 52,0 cm³
 • 38 cm svärd
 • Bränsletank på 0.5 liter

När du planerar på att införskaffa en motorsåg kan det vara bra att titta på hur stark motorn är. Styrkan avgör hur pass lätt och snabbt det går att såga. Rejäla träd med grova stammar och hårdare träslag kräver mer kraftfulla sågar. Vedsågning och fällning av småträd passar SP 526 bra för med en effekt på 2300W.

Det kan vara rätt fysiskt ansträngande att använda motorsåg, så att ta hänsyn till vikten kan vara en bra idé. Vikten för den här modellen ligger på 6,2 kg vilket är en normal vikt för en motorsåg.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med SP 526. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här produkten till en premiumprodukt. Det här är en topprankad maskin sett till popularitet på PriceRunner just nu och den har för närvarande ett lägsta pris på 3899 kr.

Jämför alla Stiga Motorsåg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.