1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Häcksaxar
Bosch AHS 450-16
Bosch Logotyp

Bosch AHS 450-16

En elektrisk häcksax är ett miljövänligare val, dock blir räckvidden något begränsad. Effekten för häcksaxen ligger på 420W. Svärdslängden för den här modellen är 45 cm.Läs mer

Pris 749 kr
Toolab Logotyp
  • 3002
  • 3003

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bosch AHS 450-16 är 749 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Här har du en lättare häcksax från Bosch med en vikt på 2,6 kg och 45 cm svärdlängd passande för när du ska kapa träd med större omkrets. Ljudnivån för den här häcksaxen ligger på 95 dB. Att ha den finaste trädgården i grannskapet betyder mycket. En riktigt bra häcksax hjälper dig att uppnå det.

  • Sladdriven
  • Motor på 420W
  • Svärdslängd på 45 cm
  • Kapacitet för 16mm grenar
  • Låg ljudnivå på 95 dB

Vill du införskaffa en häcksax kan det vara en bra idé att titta på hur stark motorn är. Styrkan avgör hur pass lätt och snabbt det går att såga. Rejäla häckar med grova stammar och hårdare träslag kräver mer kraftfulla modeller. Den här modellen är en nättare modell med 420W, vilket lämpar sig för mindre häckar.

Vikten för den här modellen ligger på 2,6 kg, vilket är en rätt normal vikt för en häcksax.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos AHS 450-16. Den här modellen har ett pris som är lägre än genomsnittspriset för häcksaxar. Har den dessutom de funktionerna du är ute efter kanske denna är ett bra köp för dig. I kategorin häcksaxar är det här för närvarande en av de allra mest populära modellerna på PriceRunner och just nu kostar AHS 450-16 749 kr.

Jämför alla Bosch Häcksax

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.