1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Motorsågar
Stihl MS 193 T

Stihl MS 193 T

Med en bensindriven motorsåg vid sommarhuset blir skogsröjningen snabbt avklarad. Sågen väger bara 3 kg. Svärdslängden för den här modellen är 30 cm.Läs mer

Jämför pris från 4 490 kr till 5 390 kr
·

Placering 244 i Motorsågar

ANNONS

Från Duab

Stihl Motorsåg MS 194 T 3/8" PM3 1,1 mm, svärdslängd 30 cm

4 495 kr
Maskinklippet Logotyp
  • 3002
  • 3003
  • 3006
Erbjuder hemleverans

Olsana

fr.4 990 kr
Annons

Toolab

fr.5 390 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Stihl MS 193 T är 4 490 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

Detta är en smidig motorsåg från Stihl med kedjebroms för ökad säkerhet och svärdslängd på 30 cm passande för både fällning och kvistning.

  • Bensindrift
  • Effekt på 1700W
  • Cylindervolym på 30,1 cm³
  • 30 cm långt blad
  • Bränsletank på 0.3 liter

Om du vill införskaffa en motorsåg kan det vara en bra idé att ta reda på vilken effekt motorn har. Styrkan avgör hur pass lätt och snabbt det går att såga. Rejäla träd med grova stammar och hårdare träslag kräver mer kraftfulla sågar. Detta är en nätt motorsåg med effekt på 1700W, vilket passar bra för trädbeskärning och lättare vedsågning.

Säkerheten är viktig vid användning av motorsåg eftersom olyckor kan leda till allvarliga skador. När det kommer till säkerhetsaspekter så är denna försedd med kedjebroms för att skydda användaren från saker som kickback (kast).

Sammantaget är MS 193 T en modell med bra egenskaper. Om du prisjämför den här maskinen på PriceRunner ser du att det lägsta priset i dagsläget är 4490 kr. Det är också en topprankad modell sett till popularitet. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här motorsågen till en premiumprodukt.

Jämför alla Stihl Motorsåg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.