1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Stånghäcksaxar
Husqvarna 325HE4
Husqvarna Logotyp

Husqvarna 325HE4

Stånghäcksaxen är bensindriven och klarar lite kraftigare grenar. En häcksax med en effekt på 1000W putsar även de rejälaste buskarna. Ljudnivån är 106 dB, vilket är lite högre än Läs mer

Jämför pris från 7 495 kr till 8 990 kr
·

Placering 19 i Stånghäcksaxar

Maskinklippet Logotyp
  • 3002
  • 3003
  • 3006
Erbjuder hemleverans

Mera Maskin

fr.8 990 kr

Cykel & Fritid

fr.8 990 kr
Annons

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Husqvarna 325HE4 är 7 495 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

Här har du en bensindriven häcksax från det etablerade märket Husqvarna med en vikt på 6,4 kg och 55 cm svärdlängd passande för tjockare grenar och stammar. Ljudnivån för den här häcksaxen ligger på 106 dB. Tänk på att förvara häcksaxen i förråd eller garage på en plats svåråtkomlig för barn då knivarna är vassa och olyckor kan ske.

  • Bensindrift
  • Effekt på 1000W
  • Cylindervolym på 25,4 cm³
  • 55 cm långt blad
  • Bränsletank på 0.5 liter

Vill du införskaffa en häcksax kan det vara bra att titta på hur stark motorn är. Styrkan avgör hur pass lätt och snabbt det går att såga. Rejäla häckar med grova stammar och hårdare träslag kräver mer kraftfulla modeller. Detta är en nätt häcksax med en effekt på 1000W, vilket passar bra för trimning av mindre häckar.

Om du skall utföra mer detaljerad klippning kan kortare svärd vara bra och om du vill ha bättre räckvidd så vill du kanske ha ett längre. Den här modellen har normallångt 55 cm långt svärd.

Sammantaget är 325HE4 ett verktyg med bra egenskaper. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här modellen till en premiumprodukt. I kategorin häcksaxar är det här för närvarande en topprankad produkt på PriceRunner och för tillfället kostar 325HE4 7495 kr.

Jämför alla Husqvarna Stånghäcksax

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.