1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Häcksaxar
Einhell GC-EH 5550
Einhell Logotyp

Einhell GC-EH 5550

Om du vill kunna trimma utan avbrott passar den här eldrivna häcksaxen. Modellen har en effekt på 550W. Svärdslängden för den här modellen är 56 cm.Läs mer

Pris 666 kr

SVH Handels

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Einhell GC-EH 5550 är 666 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Här har du en smidig häcksax från Einhell med en vikt på 3,4 kg och 56 cm svärdlängd passande för tjockare grenar och stammar. Häcksaxen förvarar du bäst i förråd eller garage då väder och vind kan utsätta den för slitage.

  • Elmotor
  • Effekt på 550W
  • 230,0V batteri
  • 56 cm svärd
  • Lättviktig

Om du funderar på att skaffa en häcksax kan det vara bra att titta på hur stark motorn är. Arbetet går fortare och lättare med mer kraftfulla häcksaxar. Är det tjockare stammar eller hårdare träslag kan det krävas en starkare motor. Detta är en nätt häcksax med en effekt på 550W, vilket passar bra för trimning av mindre häckar.

Vikten för den här modellen ligger på 3,4 kg, vilket är en rätt normal vikt för en häcksax.

Som du märker så finns det mycket bra att säga om GC-EH 5550. Priset för den här modellen är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den till ett bra köp. I kategorin häcksaxar är det här för närvarande en topprankad produkt på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 666 kr.

Jämför alla Einhell Häcksax

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.