1. Trädgård & Utemiljö
 2. Trädgårdsmaskiner
 3. Motorsågar
eGo CS1600E

eGo CS1600E

Motorsågen drivs med batteri och du slipper oroa dig över att snubbla på sladdar. Svärdslängden för den här modellen är 40 cm. Den låga vikten på 4 kg gör sågen enkel att hantera.Läs mer

Jämför pris från 2 920 kr till 3 740 kr
·

Placering 268 i Motorsågar

Verktygsproffsen Logotyp
4,7
 • 3001
 • 3002
 • 3003
 • 3004
 • 3015
Erbjuder hemleverans

Toolab

fr.2 920 kr
Annons

LKB Konsult & Bygg

fr.3 740 kr
Annons

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på eGo CS1600E är 2 920 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 8 jämförda butiker.

Detta är en lättare motorsåg från eGo med en vikt på 3,9 kg och 40 cm långt svärd passande för både fällning och kvistning.

 • Batteridriven motorsåg
 • 56,0V batteri
 • 40 cm svärd
 • Lättviktig

Om du är på jakt efter en batteridriven motorsåg är det bra att kika på effekten av motorn samt vad batteriets styrka är. Det avgör hur pass fort och lätt det går att utföra arbetet. Träslag samt tjocklek påverkar hur pass stark motorsåg du bör ha. Den har även bland de starkaste batterierna på 56,0 volt.

Hur länge du orkar såga påverkas av vikten på motorsågen, så välj gärna en vikt som passar dig bra. Vikten för den här modellen ligger på 3,9 kg, vilket gör den lätthanterlig.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos CS1600E. Priset för den här modellen är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den till ett bra köp. Om du prisjämför den här maskinen på PriceRunner ser du att det lägsta priset i dagsläget är 2920 kr. Det är också en av de allra mest populära modellerna.

Jämför alla eGo Motorsåg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.