1. Trädgård & Utemiljö
 2. Trädgårdsmaskiner
 3. Motorsågar
Trendande
Stihl MSE 170 C-Q

Stihl MSE 170 C-Q

Med en elmotorsåg undviker du oväsen och avgaser när du kapar. Det är en normaltung motorsåg med en vikt på 4 kg. Modellens svärd har en normallängd på 35 cm.Läs mer

Jämför pris från 2 049 kr till 2 490 kr
·

Placering 88 i Motorsågar

ANNONS

Från GardenStore

Stihl Eldriven Motorsåg MSE 170 C-Q

2 049 kr
GardenStore Logotyp
4,8
 • 3001
 • 3002
 • 3003
 • 3004
Köpgaranti
Erbjuder hemleverans
Annons

Batteridrivet

fr.2 290 kr

Hans Eriksson

fr.2 390 kr

Toolab

fr.2 490 kr

Olsana

fr.2 490 kr
Annons

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Stihl MSE 170 C-Q är 2 049 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 8 jämförda butiker.

Detta är en eldriven motorsåg från Stihl med säkerhetsfunktionen kedjebroms och 35 cm långt svärd passande för både fällning och kvistning.

 • Eldriven
 • Effekt på 1700W
 • 230,0V batteri
 • Motorsågssvärdet är 35 cm
 • Kedjebroms för ökad säkerhet

När du planerar på att införskaffa en motorsåg kan motorns effekt vara bra att titta på. Tjockleken samt träslag kan påverka hur pass kraftfull motorsåg du behöver. Styrkan påverkar även hur pass enkelt och snabbt det går att utföra arbetet. Den här modellen är en nättare modell med 1700W, vilket lämpar sig för trädbeskärning och lättare sågning.

Då användning av motorsågar inte är helt riskfritt så är det även bra att kika på säkerhetsfunktioner som medföljer. För ökad säkerhet är denna försedd med funktionen kedjebroms. Detta innebär t.ex. att risken för skador från kast (kickback) reduceras.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos MSE 170 C-Q. Om vi jämför priset för den här modellen mot resten av kategorin så är det under genomsittet, vilket gör MSE 170 C-Q till ett bra köp. I kategorin motorsågar är det här för närvarande en av de allra mest populära produkterna på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 2049 kr.

Jämför alla Stihl Motorsåg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.