1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Motorsågar
Dolmar PS-6100

Dolmar PS-6100

Med en bensindriven motorsåg vid sommarhuset kan du äntligen fälla trädet som har skymt din utsikt. Det är en normaltung motorsåg med en vikt på 6 kg. Ett längre svärd på 51 cm görLäs mer

Pris 7 329 kr
·

Placering 163 i Motorsågar

Filter

SVH Handels

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Dolmar PS-6100 är 7 329 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Detta är en kraftig motorsåg från Dolmar med kedjebroms för ökad säkerhet och 51 cm svärdlängd passande för tjockare grenar och stammar.

  • Bensindriven
  • Effekt på 3400W
  • Cylindervolym på 61,0 cm³
  • 51 cm svärd
  • Bränsletank på 0.8 liter

När du planerar på att köpa en motorsåg kan motorns styrka vara bra att kika på. Tjockleken samt träslag kan påverka hur pass kraftfull motorsåg du behöver. Styrkan påverkar även hur pass enkelt och snabbt det går att utföra arbetet. Detta är en av de starkare med en effekt på 3400W.

Förutom att vara påläst om hur man använder motorsågen är även säkerhetsfunktionerna bra att kika på. För ökad säkerhet är denna försedd med funktionen kedjebroms. Detta innebär t.ex. att risken för skador från kast (kickback) reduceras.

Sammantaget är PS-6100 en maskin med bra egenskaper. Om man jämför modellens pris med resten av kategorin så är den dyrare än de flesta andra modeller, men med tanke på egenskaperna får du en premiumprodukt. I kategorin motorsågar är det här för närvarande en topprankad modell på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 7329 kr.

Jämför alla Dolmar Motorsåg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.