1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Motorsågar
Jonsered CS 2255 S

Jonsered CS 2255 S

En bensindriven motorsåg kapar de största träd enkelt. Svärdslängden är på hela 50 cm. Vikten är på 6 kg vilket är normalt för motorsågar.Läs mer

Pris 6 900 kr
·

Placering 108 i Motorsågar

NP Nilsson

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Jonsered CS 2255 S är 6 900 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Detta är en bensindriven motorsåg från Jonsered med en vikt på 5,8 kg och extra långt svärd på 50 cm för tjockare stammar och grenar.

  • Drivs med bensin
  • Effekt på 2600W
  • Motorsågssvärdet är 50 cm
  • Bränsletank på 0.4 liter
  • 114 dB ljudnivå

Om du funderar på att skaffa en motorsåg kan motorns effekt vara bra att kika på. Arbetet går fortare och lättare med starkare motorsågar. Är det tjockare stammar eller hårdare träslag kan det krävas en starkare motor. För att fälla småträd och för att sedan såga ved av dem så passar denna motorsåg bra med en effekt på 2600W.

Att använda motorsåg en längre tid kan vara krävande, så titta gärna efter en vikt som passar dig bra. Vikten för den här modellen ligger på 5,8 kg vilket är en normal vikt för en motorsåg.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med CS 2255 S. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här produkten till en premiumprodukt. Det här är en topprankad motorsåg sett till popularitet på PriceRunner just nu och den har för närvarande ett lägsta pris på 6900 kr.

Jämför alla Jonsered Motorsåg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.