1. Trädgård & Utemiljö
 2. Trädgårdsmaskiner
 3. Häcksaxar
Trendande
Makita EN4950H

Häcksaxen drivs med bensin så du slipper trassla med sladdar. Den väger 7 kg. Svärdslängden för den här modellen är 49 cm.Läs mer

Jämför pris från 5 535 kr till 7 675 kr
·

Placering 174 i Häcksaxar

SVH Handels

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

3.4

Baserat på 11 omdömen

 • 5

  55%

 • 4

  0%

 • 3

  9%

 • 2

  0%

 • 1

  36%

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Makita EN4950H är 5 535 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Här har du en bensindriven häcksax från det välkända märket Makita med en vikt på 6,9 kg och 49 cm svärdlängd passande för tjockare grenar och stammar. Tänk på att förvara häcksaxen i förråd eller garage på en plats svåråtkomlig för barn då knivarna är vassa och olyckor kan ske.

 • Bensindrift
 • Motorsågssvärdet är 49 cm
 • Vikt på 6,9 kg

Den här modellen drivs med hjälp av bensin och passar bra för dig som behöver lite mer rörelsefrihet. De bensindrivna motorsågarna är också ofta lite mer kraftfulla. Kom bara ihåg att ha bränsle hemma så att du enkelt kan fylla på!.

Om du skall utföra mer detaljerad klippning kan kortare svärd vara bra och om du vill ha bättre räckvidd så kan ett längre passa bättre. EN4950H har mellanlångt 49 cm långt svärd.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med EN4950H. Om du prisjämför den här produkten på PriceRunner så ser du att den för tillfället har ett lägsta pris på 5535 kr. Om man jämför modellens pris med resten av kategorin så är den dyrare än de flesta andra modeller, men med tanke på egenskaperna får du en premiumprodukt.

Jämför alla Makita Häcksax

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.