1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Motorsågar
Trendande
Stiga SE 1835 35cm

Stiga SE 1835 35cm

Har du en lite mindre tomt passar en eldriven motorsåg med sladd bra. Svärdslängden för den här modellen är 35 cm. Vikten är på 5 kg vilket är normalt för motorsågar.Läs mer

Jämför pris från 950 kr till 990 kr
·

Placering 61 i Motorsågar

ANNONS

Från Buildor

Stiga Motorsåg SE 1835 - 14" El

989 kr
ComputerSalg.se Logotyp
4,7
  • 3001
  • 3002
  • 3003
Köpgaranti
Erbjuder hemleverans

Gårdsman

fr.990 kr
Annons

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Stiga SE 1835 35cm är 950 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

Detta är en eldriven motorsåg från Stiga med kedjebroms för ökad säkerhet och svärdslängd på 35 cm passande för både fällning och kvistning.

  • Sladdriven
  • Effekt på 1800W
  • 230,0V batteri
  • 35 cm svärd
  • Kedjebroms

När du planerar på att införskaffa en motorsåg kan motorns styrka vara bra att titta på. Det avgör hur pass fort och lätt det går att utföra arbetet. Träslag samt tjocklek påverkar hur pass kraftfull motorsåg du bör ha. Detta är en nätt motorsåg med effekt på 1800W, vilket passar bra för trädbeskärning och lättare vedsågning.

Eftersom det inte är helt riskfritt med motorsågar är det bra att vara påläst om hur de används samt att se över vilka säkerhetsfunktioner som ingår. För ökad säkerhet är denna försedd med funktionen kedjebroms så att skaderisken från exempelvis kast (kickback) reduceras.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos SE 1835 35cm. Om vi jämför snittpriser för alla motorsågar så har den här modellen ett pris som ligger under snittpriset, vilket kanske passar dig med en budget. Om du prisjämför SE 1835 35cm på PriceRunner ser du att det lägsta priset i dagsläget är 950 kr. Det är också en topprankad modell sett till popularitet.

Jämför alla Stiga Motorsåg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.