1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
Stihl MS 194 T 30cm

Stihl MS 194 T 30cm

Med en bensindriven motorsåg vid sommarhuset blir trädfällningen snabbt avklarad. Det är en lätthanterlig såg som väger 3 kg. Den kommer med en ljudnivå på 112db, så det kan vara bLäs mer

Jämför pris från 4 899 kr till 5 390 kr
·

Placering 249 i Motorsågar

ANNONS

Från Robotexpert

STIHL MS 194 T / 30 cm bensindriven Motorsåg

4 899 kr
Robotexpert Logotyp
  • 3001
  • 3002
  • 3003
  • 3004

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Stihl MS 194 T 30cm är 4 899 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Detta är en lättviktig motorsåg från Stihl med praktiskt avvibrerande handtag för ökad komfort och svärdslängd på 30 cm passande för både fällning och kvistning.

  • Bensindriven
  • Motor på 1400W
  • Cylindervolym på 31,8 cm³
  • 30 cm svärdsklinga
  • Handtag med antivibrationssystem

När du planerar på att införskaffa en motorsåg kan det vara en bra idé att ta reda på vilken effekt motorn har. Det avgör hur pass fort och lätt det går att utföra arbetet. Träslag samt tjocklek påverkar hur pass kraftfull motorsåg du bör ha. Den här modellen är en nättare modell med 1400W, vilket lämpar sig för trädbeskärning och lättare sågning.

Att använda motorsåg en längre tid kan vara rätt så fysiskt krävande, så vikten kan vara bra att titta närmare på. Vikten för den här modellen ligger på 3,3 kg, vilket gör den lätthanterlig.

Som du förstår så är MS 194 T 30cm en motorsåg med många praktiska egenskaper. Om man jämför modellens pris med resten av kategorin så är den dyrare än de flesta andra modeller, men med tanke på egenskaperna får du en premiumprodukt. Om du prisjämför den här maskinen på PriceRunner ser du att det lägsta priset i dagsläget är 4899 kr. Det är också en av de allra mest populära modellerna.

Jämför alla Stihl Motorsåg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.