1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Motorsågar
Makita EA7900P50E

Makita EA7900P50E

En effektiv motorsåg som drivs av bensin för att både trädfällningen och uppkapningen ska gå smidigt. Motorsågen väger 7 kg. Med 50 cm svärdslängd klarar den här modellen även av tLäs mer

Pris 12 710 kr
·

Placering 222 i Motorsågar

ams-elektro

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Makita EA7900P50E är 12 710 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Detta är en stark motorsåg från Makita med praktiskt avvibrerande handtag för ökad komfort och 50 cm svärdlängd passande för när du ska kapa träd med större omkrets.

  • Bensindriven
  • Effekt på 4300W
  • Cylindervolym på 78,5 cm³
  • 50 cm svärd
  • Bränsletank på 0.8 liter

När du planerar på att införskaffa en motorsåg kan det vara en bra idé att ta reda på hur stark motorn är. Tjockleken samt träslag kan påverka hur pass kraftfull motorsåg du behöver. Styrkan påverkar även hur pass enkelt och snabbt det går att utföra arbetet. Den här motorsågen har en hög effekt på hela 4300W.

Förutom att vara påläst om hur man använder motorsågen är även säkerhetsfunktionerna bra att kika på. Med funktionen kedjebroms blir motorsågen säkrare att använda då skaderisken från exempelvis kast (kickback) reduceras.

Sammanfattningsvis finns det många bra egenskaper hos EA7900P50E. Om man jämför modellens pris med resten av kategorin så är den dyrare än de flesta andra modeller, men med tanke på egenskaperna får du en premiumprodukt. I kategorin motorsågar är det här i dagsläget en topprankad produkt på PriceRunner och just nu kostar EA7900P50E 12710 kr.

Jämför alla Makita Motorsåg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.