1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Motorsågar
Hitachi CS36DL

Hitachi CS36DL

Motorsågen drivs med batteri så du behöver inte oroa dig över långa sladdar i trädgården. Det är en lätthanterlig såg som väger 4 kg. Den har en ljudnivå på 100db, vilket är normalLäs mer

Pris 3 990 kr
Graded Logotyp
  • 3002
  • 3003
  • 3004

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Hitachi CS36DL är 3 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Detta är en smidig motorsåg från Hitachi med en vikt på 3,8 kg och svärdslängd på 30 cm passande för både fällning och kvistning.

  • Batteridriven motorsåg
  • 36,0V batteri
  • Svärdslängd på 30 cm
  • Ljudnivå på 100 dB
  • Lätthanterlig

Vid köp av en batteridriven motorsåg kan det vara bra att kika på effekten av motorn samt vad batteriets styrka är. Tjockleken samt träslag kan påverka hur pass stark motorsåg du behöver. Styrkan påverkar även hur pass lätt och fort det går att utföra arbetet. Batteriet är ett lite starkare med 36,0 volt.

Vikten på motorsågar varierar stort och påverkar hur länge du orkar såga. Titta gärna efter en vikt som passar dig. Vikten för den här modellen ligger på 3,8 kg, vilket gör den lätthanterlig.

Sammanfattningsvis finns det många bra egenskaper hos CS36DL. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här produkten till en premiumprodukt. Just nu är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 3990 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig.

Jämför alla Hitachi Motorsåg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.