1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Häcksaxar
Hitachi CH22ECP2 62ST

Hitachi CH22ECP2 62ST

Med en bensindriven häcksax behöver du inte fundera på var närmsta eluttag finns. Ljudnivån är 104 dB, vilket är lite högre än en bensindriven gräsklippare. Modellen har en effekt Läs mer

Pris 4 195 kr
ANNONS

Från Kellfri

Häcksax CH22ECP2 (62ST) dubbelskär

4 195 kr
Kellfri Logotyp
  • 3002
  • 3003

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Hitachi CH22ECP2 62ST är 4 195 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Här har du en bensindriven häcksax från Hitachi med en vikt på 5,0 kg och extra långt svärd på 62 cm, perfekt för att kapa träd med större omkrets. Ljudnivån för den här häcksaxen ligger på 104 dB. Att ha den finaste trädgården i grannskapet betyder mycket. En riktigt bra häcksax hjälper dig att uppnå det.

  • Bensindriven
  • Motor på 650W
  • Cylindervolym på 21,1 cm³
  • 62 cm svärd
  • Bränsletank på 0.3 liter

Om du funderar på att skaffa en häcksax kan det vara en bra idé att ta reda på hur stark motorn är. Tjockleken samt träslag kan påverka hur pass kraftfull häcksax du behöver. Styrkan påverkar även hur pass enkelt och snabbt det går att utföra arbetet. Detta är en nätt häcksax med en effekt på 650W, vilket passar bra för trimning av mindre häckar.

Beroende på om du ska utföra mer detaljerad klippning eller om du vill ha bättre räckvidd så kan svärdslängden vara viktig. Den här modellen är bra för breda häckar med 62 cm svärdslängd.

Som du förstår så är CH22ECP2 62ST en modell med många praktiska egenskaper. Du kan prisjämföra den här häcksaxen här på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 4195 kr. Om man jämför modellens pris med resten av kategorin så är den dyrare än de flesta andra modeller, men med tanke på egenskaperna får du en premiumprodukt.

Jämför alla Hitachi Häcksax

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.