1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Häcksaxar
Husqvarna 226HS75S
Husqvarna Logotyp

Husqvarna 226HS75S

Med en bensindriven häcksax slipper du trassla med sladdar eller ladda batteriet. Ljudnivån är 102 dB, vilket är lite högre än en bensindriven gräsklippare. Effekten är på hela 900Läs mer

Jämför pris från 5 190 kr till 5 600 kr
ANNONS

Från Maskinklippet

Husqvarna 226HS75S Häcksax

5 190 kr
Maskinklippet Logotyp
  • 3002
  • 3003
  • 3006
Erbjuder hemleverans

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Husqvarna 226HS75S är 5 190 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Här har du en bensindriven häcksax från det erfarna Husqvarna med praktiskt avvibrerande handtag för ökad komfort och 75 cm svärdlängd passande för när du ska kapa träd med större omkrets. Ljudnivån för den här häcksaxen ligger på 102 dB. Häcksaxen förvarar du bäst i förråd eller garage då väder och vind kan utsätta den för slitage.

  • Bensindrift
  • Motor på 900W
  • Cylindervolym på 23,6 cm³
  • 75 cm svärdsklinga
  • Bränsletank på 0.5 liter

När du planerar på att införskaffa en häcksax kan det vara bra att titta på hur stark motorn är. Tjockleken samt träslag kan påverka hur pass kraftfull häcksax du behöver. Styrkan påverkar även hur pass enkelt och snabbt det går att utföra arbetet. Detta är en nätt häcksax med en effekt på 900W, vilket passar bra för trimning av mindre häckar.

Om du skall utföra mer detaljerad klippning kan kortare svärd vara bra och om du vill ha bättre räckvidd så vill du kanske ha ett längre. Den här modellen är bra för breda häckar med 75 cm svärdslängd.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om 226HS75S. Du kan prisjämföra den här häcksaxen här på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 5190 kr. Om man jämför modellens pris med resten av kategorin så är den dyrare än de flesta andra modeller, men med tanke på egenskaperna får du en premiumprodukt.

Jämför alla Husqvarna Häcksax

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.