1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Häcksaxar
Texas HTE550

Texas HTE550

En elektrisk häcksax som denna är flexibel och lätthanterlig. Ljudnivån är 108 dB, vilket är lite högre än en bensindriven gräsklippare. Modellen har en effekt på 550W.Läs mer

Jämför pris från 759 kr till 795 kr
·

Placering 296 i Häcksaxar

ANNONS

Från Buildor

Texas Häcksax HTE550

759 kr
Buildor Logotyp
4,8
  • 3002
  • 3003
  • 3016
Köpgaranti
Erbjuder hemleverans

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Texas HTE550 är 759 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

Här har du en lättare häcksax från Texas med en vikt på 3,2 kg och ett längre svärd på 51 cm, perfekt för att kapa träd med större omkrets. Ljudnivån för den här häcksaxen ligger på 108 dB. Att underhålla häcksaxen förlänger livslängden på den. Borsta gärna av bladet och smörj det efter användning då lövrester, sav och fukt kan fastna.

  • Elmotor
  • Motor på 550W
  • 230,0V batteri
  • Motorsågssvärdet är 51 cm
  • 108 dB ljudnivå

Vill du införskaffa en häcksax kan motorns styrka vara bra att titta på. Tjockleken samt träslag kan påverka hur pass kraftfull häcksax du behöver. Styrkan påverkar även hur pass enkelt och snabbt det går att utföra arbetet. Den här modellen är en nättare modell med 550W, vilket lämpar sig för mindre häckar.

Svärdslängden kan vara bra att kika på då det avgör hur pass bra räckvidd du får med häcksaxen. Svärdet på den här häcksaxen är i medellängd med 51 cm.

Sammantaget är HTE550 en modell med bra egenskaper. Den här modellen har ett pris som är lägre än genomsnittspriset för häcksaxar. Har den dessutom de funktionerna du är ute efter kanske denna är ett bra köp för dig. HTE550 kostar 759 kr här på PriceRunner, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig.

Jämför alla Texas Häcksax

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.