1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Stånghäcksaxar
Makita EN4951SH

Makita EN4951SH

Stånghäcksaxen är bensindriven och klarar lite kraftigare grenar. Ljudnivån är 102 dB, vilket är lite högre än en bensindriven gräsklippare. Med en effekt på 770W hanterar häcksaxeLäs mer

Jämför pris från 6 257 kr till 6 354 kr
·

Placering 36 i Stånghäcksaxar

ANNONS

Från VVS och BAD

Makita häcksax med 4-takts bensinmotor

6 257 kr
Proshop Logotyp
4,6
  • 3002
  • 3003
  • 3009
Erbjuder hemleverans

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Makita EN4951SH är 6 257 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 6 jämförda butiker.

Här har du en bensindriven häcksax från det pålitliga märket Makita med en vikt på 6,6 kg och extra långt svärd på 49 cm, perfekt för att kapa träd med större omkrets. Ljudnivån för den här häcksaxen ligger på 102 dB. Underhåll av häcksaxen gör du genom att bl.a. smörja knivarna samt kontrollera häcksaxens alla delar så att inget ser skadat ut.

  • Bensindriven motor
  • Effekt på 770W
  • Cylindervolym på 25,4 cm³
  • Svärdslängd på 49 cm
  • Bränsletank på 0.6 liter

När du planerar på att införskaffa en häcksax kan det vara en bra idé att ta reda på hur stark motorn är. Tjockleken samt träslag kan påverka hur pass kraftfull häcksax du behöver. Styrkan påverkar även hur pass enkelt och snabbt det går att utföra arbetet. Detta är en nätt häcksax med en effekt på 770W, vilket passar bra för trimning av mindre häckar.

Beroende på om du ska utföra mer detaljerad klippning eller om du vill ha bättre räckvidd så kan svärdslängden vara viktig. Den här häcksaxens svärd är 49 cm långt, vilket är medellångt.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om EN4951SH. Det här är en av de allra mest populära häcksaxarna på PriceRunner just nu och har i dagsläget ett lägsta pris på 6257 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här modellen till en premiumprodukt.

Jämför alla Makita Stånghäcksax

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.