1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Häcksaxar
McCulloch ErgoLite 6028

McCulloch ErgoLite 6028

Med en bensindriven häcksax trimmar du buskarna med enkelhet. Svärdet har en generös längd på 60 cm. Modellen har en effekt på 600W.Läs mer

Jämför pris från 2 362 kr till 2 999 kr
·

Placering 70 i Häcksaxar

ANNONS

Från GardenStore

McCulloch Häcksax ErgoLite 6028

2 362 kr
GardenStore Logotyp
4,8
  • 3001
  • 3002
  • 3003
  • 3004
Köpgaranti
Erbjuder hemleverans

Gårdsman

fr.2 445 kr
Annons

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på McCulloch ErgoLite 6028 är 2 362 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 7 jämförda butiker.

Här har du en bensindriven häcksax från McCulloch med en vikt på 5,0 kg och extra långt svärd på 60 cm, perfekt för tjockare stammar och grenar. Häcksaxen förvarar du bäst i förråd eller garage då väder och vind kan utsätta den för slitage.

  • Bensindriven motor
  • Effekt på 600W
  • 60 cm långt blad
  • Vikten är 5,0 kg

Om du vill införskaffa en häcksax kan det vara en bra idé att ta reda på hur stark motorn är. Tjockleken samt träslag kan påverka hur pass kraftfull häcksax du behöver. Styrkan påverkar även hur pass enkelt och snabbt det går att utföra arbetet. Den här modellen är en nättare modell med 600W, vilket lämpar sig för mindre häckar.

Vikten för den här modellen ligger på 5,0 kg vilket gör den till en av de tyngre häcksaxarna, vilket kan vara otympligt om man skall klippa länge med den.

Sammanfattningsvis finns det många bra egenskaper hos ErgoLite 6028. I kategorin häcksaxar så är det här i dagsläget en av de allra mest populära produkterna på PriceRunner och just nu kostar ErgoLite 6028 2362 kr. Priset för den här modellen är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den till ett bra köp.

Jämför alla McCulloch Häcksax

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.