För ett välvårdat skägg

För ett välvårdat skägg

Pricerunners manliga testpanel har synat fyra skäggtrimmers i jakten på den perfekta tvådagarsstubben

Tre av produkterna är en kombination av skäggtrimmer och hårklippare. Samtliga skäggtrimmers är bra, vilket innebär att extrafunktionerna får avgöra veckans test.

  • Philips trimmer är riktigt lyxig, säger Laszlo Mag. Ett smart vakuumsystem gör att håret samlas upp i en liten behållare vilket håller badrummet rent och fräscht.
  • Brauns trimmer är både skäggtrimmer och hårklippare, vilket är en bra kombination för mig, säger Johannes Hoas. Dessutom är den grymt skön att hålla i.
  • Jag gillar att Remingtons trimmer kommer väldigt nära eftersom jag föredrar så kort stubb som möjligt, utan att behöva raka mig, säger Ola Nilsson.Dessutom är den prisvärd.
  • Babyliss trimmer är testets plastigaste maskin, men den gör sitt jobb, säger Alexander Olofsson. För mig som student är det ett vettigt köp.
Henrik Djurner - Testet publicerat 7. oktober 2011
journalist@pricerunner.com
Philips QT4090/32

Philips QT4090/32

Betyg 5/5

Bäst i test

Lyxig, kraftfull och lättanvänd skäggtrimmer med en bred klippbredd på 32 millimeter. Digital display visar trimningslängd och batteristatus. Trimmern är utrustad med ett effektivt vakuumsystem som fångar upp hår och samlar det i en liten behållare vilket håller ditt badrum rent. En precisionstrimmer medföljer för finslipning av linjer och konturklippning av polisonger och nacke. Trimning av skägg och stubb från 1-18 mm. Medföljande förvaringsväska. Batteritid: ca 50 minuter.

Braun Cruzer 6 Beard & Head

Braun Cruzer 6 Beard & Head

Betyg 5/5

För skägg och hår

Snygg och ergonomisk trimmer för både skägg och hår. Trimmern levereras med två trimningskammar, en med trimlängd på 1-10 millimeter för skägg och stubb, samt en på 10-20 millimeter för skägg och hår. Trimmern har ett skönt grepp av gummi som ger en bekväm och säker klippning. Maskinen har också en utskjutbar precisionstrimmer för konturtrimning av nackhår och polisonger. Rakhuvudet är sköljbart under rinnande vatten. Batteritid: ca 40 minuter.

Remington MB4110 Stubble Kit

Remington MB4110 Stubble Kit

Betyg 4/5

Prisvärd / Usb-laddning

Snygg och prisvärd trimmer från Remington. Trimmern är utrustad med avancerade skärblad i titan för lång livslängd och effektiv trimning. Den levereras med två utbytbara huvuden för detaljerad styling och precisionskam för trimning ända ner till 0,4 mm. Trimning för skägg och stubb från 0,4 till 5,5 millimeter. Trimmern kan laddas via usb eller vägguttag. Den kan sköljas under rinnande vatten. Medföljande förvaringsväska. Batteritid: ca 40 minuter.

Babyliss E842MSE

Babyliss E842MSE

Betyg 4/5

Plastig

En billig och något plastig trimmer. Den är en kombination av skäggtrimmer och hårklippare. Smart “Adjusting System” gör att du alltid får rätt klipphöjd oavsett klippvinkel. Trimmern har två hastigheter och trimning för skägg och stubb från 0,5-15 mm. Trimmern levereras med ett extra smalt stylinghuvud med en bredd på endast 7 mm för precisionstrimning av skägg och polisonger. LED-indikator indikerar när det är dags att ladda trimmern. Batteritid: ca 40 minuter.

Veckans Vinnare!

Philips QT4090/32

Philips QT4090/32

Betyg 5/5