Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Jobba på PriceRunner

PriceRunner har 117 medarbetare vid två kontor. Kontoren är belägna i Stockholm och i Nykøbing i Danmark. Vår övertygelse är att PriceRunners främsta tillgång är våra medarbetare. Vårt mål är därför att attrahera och behålla marknadens bästa medarbetare. Vi vill ha en kultur som är full av arbetsglädje, ambition, talang och ansvarstagande.

Vår övertygelse är att PriceRunner är ett lagarbete. PriceRunner kan endast byggas upp framgångsrikt om hela laget fungerar och samarbetar. Vi tror därför på ett arbetsklimat som bygger på öppenhet och gemensamma mål. Vi arbetar med en hög grad av självbestämmande i varje team samtidigt som vi ägnar tid åt att alla arbetar mot samma tydliga vision. Ambitionen är att arbeta snabbt och flexibelt och med mätbara resultat.

PriceRunner tillämpar OKR (Objectives and Key Results) som ramverk för verksamheten. OKR används av många digitala bolag som har ett agilt arbetssätt. Det bygger på att definiera tydliga syften för varje team och mätbara mål för att uppnå dessa syften. Inom detta ramverk har varje team en hög grad av självbestämmande. Vi delar in varje år i tre megasprintar för att kunna arbeta i högt förändringstempo.

Vår ambition är att erbjuda konkurrenskraftiga anställningsvillkor och ett trevligt arbetsklimat. Vi har lagt betydande resurser på våra kontor och sitter i inspirerande lokaler. Vi är positiva till fysisk träning och erbjuder bland annat våra medarbetare träningskort och att delta i löppass under lunchtid. Sammantaget vill vi bygga PriceRunner till en trivsam men samtidigt ambitiös arbetsplats för medarbetare som vill vara med på en spännande resa - att bygga ett fantastiskt bolag!

Lediga positioner

?
Logga in

Bli medlem i PriceRunner Plus

Inte medlem? Bli medlem