Vi använder cookies för att erbjuda en bättre upplevelse, samla in statistik och visa relevanta annonser. Genom att använda vår tjänst godkänner du detta. Läs mer i vår cookiepolicy.

Testade produkter

UnderwaterPhotoBoards

Vi genomför våra tester själva och testar alla produkter så som de är tänkta att användas i vardagen. För att sedan bedöma vilken produkt som blir bäst i ett test utgår vi från ett antal parametrar som är viktiga för en bra användarupplevelse.

Diskmaskin: 5 modeller i test

Vi testar fem diskmaskiner för att se vilken som är bäst i test! Under testets gång har vi vägt in parametrarna installation, diskresultat, användarvänlighet, miljö, byggkvalitet, och innovation.

Testvinnaren är Bosch SMU46CW00S.

Läs hela testet

Serum: 11 produkter i test

Serum är en riktig dunderkur för huden när den behöver en extra boost! Det finns några viktiga produktegenskaper att tänka på för att hitta ett bra serum. Serumet ska kännas bra på huden, hålla vad det lovar och även ha en hygienisk förpackning. För att ta reda på vilket serum som är bäst har vi testat 11 produkter med fokus på tre olika parametrar – användning, doft och förpackning, och resultat.

Bäst i test är serumet Elixir Niactil 4% 30ml.

Läs hela testet

Ansiktsmask: 10 produkter i test

För att pigga upp huden har ansiktsmasker länge varit en populär produkt, och på kort tid kan en ansiktsmask ge huden en rejäl boost! En bra ansiktsmask är bland annat lätt att applicera och tvätta bort, har en användarvänlig och hygienisk förpackning, och självfallet – ger ett bra resultat. För att testa vilken ansiktsmask som är den bästa har vi testat 10 produkter med utgångspunkt från parametrarna; användning, doft och förpackning, och resultat.

Testets vinnare är ansiktsmasken Acasia Skincare Start Me Up Sheet Mask.

Läs hela testet

Mobiltelefon test: Huawei P20 är en fullvärdig lillebror

Vi testar hur Huawei P20 står sig mot storasyskonet P20 Pro!

Läs hela testet

Sous vide: 5 produkter i test

En Sous vide har blivit ett allt mer populärt tillskott till köket. För att se vilken produkt som håller måttet har vi själva använt fem cirkulatorer i vardagen och testat att tillaga olika typer av livsmedel. Parametrar som vi har bedömt är temperatur, byggkvalitet, kapacitet och användarvänlighet.

Läs hela testet

Underställ: 2 modeller i test

Vi har testat två underställsmodeller där vi har utgått från parametrarna passform, funktion och hållbarhet.

Bäst i test blir Hummels tröja och byxa HML Alta/Alto t-shirt L/S och HML Hamar/Alan.

Bästa budgetval blir Kuling Outdoors underställ i merinoull.

Läs hela testet

Kaffebryggare - 6 modeller i test

Har din gamla kaffebryggare gett upp, eller smakar kaffet mer bränt än gott? Då är det här rätt test för dig! Vi har testat sex kaffebryggare och utgått från parametrarna smak, temperatur, design och kvalité, användning och bryggtid.

Den bästa kaffebryggaren i testet är Moccamaster KB741 AO-PS.

Läs hela testet

Gräsklippare jämförandetest: 15 modeller i test

Vi har långtidstestat 15 modeller under minst en sommar. Alla gräsklippare testades på flera olika gräsmattor med flera olika grästyper och höjder på gräset, samt i olika grader av väta. Parametrar som bedömdes var prestanda och användarupplevelse.

Den bästa gräsklipparen i testet är AL-KO 524 SP-A Premium.

Läs hela testet

16 Robotgräsklippare i test

Robotgräsklipparen är en så kallad ”autonom robot”, vilket betyder att den arbetar självständigt. Den behöver därför kunna hantera en mängd olika situationer och miljöer. Att utvärdera hur den faktiskt klarar av detta kräver stor produktkompetens och är tidskrävande. Vi har utvärderat 16 stycken robotgräsklippare och bedömt efter parametrarna prestanda, effektivitet, tillförlitlighet, användarvänlighet, design, byggkvalitet och funktionalitet/säkerhet.

Bäst i test är robotgräsklipparen Husqvarna Automower 315.

Läs hela testet

11 högtryckstvättar i test

Vi har genomfört ett test av 11 högtryckstvättar. De viktigaste modellerna behåller vi för långtidstest, i många fall i flera år, och lägger kontinuerligt till uppdateringar i recensionerna. I vår bedömning har vi fokuserat på följande egenskaper: prestanda, användarvänlighet, design, byggkvalitet/hållbarhet, och funktionalitet.

Bäst i test är robotgräsklipparen Husqvarna PW 360.

Läs hela testet

5 elcyklar i test

Elcykeln bli alltmer populär och alltfler modeller kommer in på marknaden. Vi har genomfört ett test av fem elcyklar.

Läs hela testet

2 hemlarm i test

När du tittar på lösningar för hemlarm kommer du snabbt att upptäcka att det finns två vägar att gå. Den ena är att du själv väljer att sätta ihop ett system, den andra är att köpa ett komplett system med installation från en tillverkare/återförsäljare.

Vi har testat två hemlarm: Somfy One och Netgear Arlo Pro 2 VMS4230P.

Läs hela testet

Inte medlem? Börja här