Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Tips på aktiviteter under Sportlovet!

Ta med barnen ut på fjället

Oavsett om man själv är erfaren fjällvandrare eller en nyfiken nybörjare, så innebär både dagsturer och längre utflykter något helt annat när man har barnen med sig. Det kan hända att både tempo och destination måste anpassas. Och det kan behövas en hel del annan utrustning mot vad man normalt är van vid.

Läs mer om årets bästa barnprodukter för fjällvandring (nyheter 2019)

WinterHikeKids

Sportlov på hemmaplan – 6 roliga tips för att underhålla familjen under ledigheten!

Planerar du att ta ledigt med familjen på sportlovet? Att tillbringa en hel vecka hemma med barnen kan låta som en dröm, men alla som hunnit leva livet som småbarnsföräldrar ett antal år vet också att det finns potential för katastrof. Tricket för ett roligt sportlov är att hålla familjen aktiverad både inomhus och ute i vintervädret.

Här är 6 tips på roliga saker att hitta på under lovet!

sportlov hemmaplan

Ta dig till fjällen med förståndet i behåll...

Vi har alla varit där. En lång bilresa väntar. Och max femton minuter efter att bilen startats ställer barnet den där frågan som alla mammor och pappor vid något tillfälle i sitt föräldraskap blivit smått galna av; Är vi framme snart?

Läs luttrade föräldrars tips till dig som ska bila långt på sportlovet!

sportlov behall forstondet

Vallaren Urban Nilsson tar äkta glid på högsta allvar

När svenska skidlandslaget erbjöd Urban Nilsson jobbet som materialansvarig hoppade han på det direkt och tog tjänstledigt från brandstationen där han då jobbade. I dag är Urban Nilsson chef för världens bästa vallateam!

Läs mer om vallachefens tips eller lyssna direkt på podcastavsnittet!

sportlov urban nilsson

Bästa brädspelen för hela familjen!

Letar du efter ett roligt sällskapsspel? Ett spel som är både lagom svårt och lagom underhållande? Ibland kanske det finns utrymme för ett strategispel som tar timmar att ta sig igenom. I andra fall är det bara läge för att spela i en halvtimme innan det är dags att laga middag till barnen. Oavsett önskemål så kan du i vår lista hitta tips på bra och aktuella brädspel för både stora och små!

Se hela listan på aktuella brädspel

boardgames