Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Köpgaranti

När du blir PriceRunner-medlem får du helt utan extra kostnad PriceRunner Köpgaranti. Detta innebär att vi ersätter dig upp till 50 000 kronor om ditt köp mot förmodan inte levereras, eller kommer fram i skadat skick, och butiken inte åtgärdar problemet inom 60 dagar. Med hjälp av Köpgarantisymbolen ser du enkelt vilka butiker som Köpgarantin gäller för.

kopgaranti-sv-400w

Sammanfattning

Hur använder jag PriceRunner Köpgaranti?

För medlemmar

Om du redan är medlem hos PriceRunner så loggar du först bara in på ditt konto, sedan går du till den produkt som du vill köpa och klickar på den butik som har Köpgaranti-symbolen och som du vill handla hos. Köpet genomförs antingen hos butiken eller vid vissa fall direkt på PriceRunner. Så enkelt är det att få ditt köp registrerat med Köpgarantin!

Om du inte är medlem än

Bli enkelt medlem här om du inte redan är det, registreringen tar mindre än en minut.

När du har skapat ett konto så ska du sedan vara inloggad på ditt konto när du går till den produkt som du vill köpa. Välj den butik som har Köpgaranti-symbolen synlig och som du vill handla hos, själva köpet sker hos butiken eller i vissa fall direkt på PriceRunner. Ditt köp är då enkelt registrerat med Köpgarantin!

Bli medlem

Om du redan har köpt produkten

Har du redan köpt produkten så har du fortfarande möjlighet till att få Köpgarantin registrerad om du antingen registrerar dig som medlem alternativt loggar in på ditt konto för att registrera köpet. Detta måste ske inom en timme från det att du köpte produkten.