Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Ledning

Nicklas Storåkers, Verkställande direktör

Vad är din bakgrund?

Född 1974. Civilekonom, Handelshögskolan. Startade nätbanken Avanza och var VD under åren 1999-2011.

Varför har du valt att arbeta på PriceRunner?

Jag älskar att göra bra grejer för mina medmänniskor. En tjänst jag kan vara stolt över när jag träffar vänner och familj. På PriceRunner hjälper vi konsumenter att hitta bättre produkter till lägre pris. Helt klart det roligaste jobb jag haft.

Vilka är dina favoritprylar?

Prylnörd så svårt att sätta en gräns. Olika apparater till köket och trädgården ligger närmast hjärtat. Så blenders, sekatörer och robotgräsklippare hamnar på listan. Favoritprodukten just nu är ARS VS-8Z, en japansk sekatör i smitt stål. Överlägsen skärpa!

Martin Andersen, Head of Merchants

Vad är din bakgrund?

Född 1976. Civilekonom, Handelshøjskolen. Martin D. Andersen startade PriceRunner i Danmark år 2000 och har arbetat i ledningen sedan dess.

Varför har du valt att arbeta på PriceRunner?

Prisjämförelse har alltid varit en del av mitt liv - min hobby blev mitt jobb. PriceRunner är med och ändrar hur vi handlar - jag är stolt över att arbeta med en verksamhet som gör skillnad. Vi är ett bolag fullt med entreprenörer som alla brinner för att skapa den bästa tjänsten och det är helt fantastiskt.

Vilka är dina favoritprylar?

Familjen har nyss flyttat till hus så vi ägnar mycket tid åt att hitta spännande saker till hemmet. Vårt senaste inköp var två lampor och ett superfint bord från det danska designföretaget HAY. Min favoritpryl är utan tvekan mina trådlösa högtalare Sonos Play 1 och till hemmet är det utan snack högtryckstvätten.

Daniel Antell, Head of Product

Vad är din bakgrund?

Född 1984. Civilingenjörsprogrammet IT, Linköping Universitet. Uppväxt i Katrineholm där intresset för programmering kom tidigt. IT-studier inom utveckling och användbarhet, parallellt studerade jag marknadsföring och ekonomi.

Varför har du valt att arbeta på PriceRunner?

För mig är det viktigt att jobba med något som adderar ett värde till den som använder en tjänst, och det tycker jag verkligen PriceRunner gör. Sen befinner sig PriceRunner i mitten av e-handelsmarknaden som både är under utveckling och förändring vilket gör det extra spännande. Dessa två faktorer, sammantaget med ägarstruktur och övrig organisation, gör PriceRunner till en drömarbetsplats för mig.

Vilka är dina favoritprylar?

Oj, som person går jag all-in på något, men under väldigt kort tid. Det har medfört att jag ständigt byter favoritprylar. Just nu är det mycket power tools, jaktvästar och obskyra köksmaskiner som exempelvis ankpressar.

Sofia Berglind, Head of People

Vad är din bakgrund?

Född 1971. Personalvetare, Stockholms Universitet. Har arbetat med att bygga bolag inom service, telekom och fintech på bl a Rebtel och Trustly.

Varför har du valt att arbeta på PriceRunner?

Det är ju en tjänst med verklig nytta och värde för många, i kombination med ett urstarkt varumärke! Och naturligtvis också för chansen att få vara med och bygga ett framgångsrikt bolag med höga ambitioner, finns inget roligare! Är nog lite beroende av tillväxtresor!

Vilka är dina favoritprylar?

Allt som har med mat att göra! Från mandoliner och salladsslungor till en riktigt bra mortel eller pepparkvarn. Mitt bästa tips – köp en pålitlig och exakt termometer när du lagar mat, gärna appstyrd - som t ex Gastromax 6696!

Roger Forsberg, Head of Tech

Vad är din bakgrund?

Född 1972. Magisterexamen i datavetenskap, Uppsala Universitet. Byggt tekniken bakom nätbanken Avanza sedan 1998, CTO på Avanza mellan 2014-2016.

Varför har du valt att arbeta på PriceRunner?

För det första är det produkten i sig. Prisjämförelse är det bästa som hänt sedan skivat bröd. Det andra är nysatsningen med starka svenska ägare. Det i kombination med ett välkänt varumärke som går bra tycker jag är lockande. För mig är det här det bästa av två världar: nysatsningen med känslan av startup och tryggheten med ett etablerat bolag.

Vilka är dina favoritprylar?

Bra grejer med kvalitet och givetvis till rätt pris. Jag känner starkt för bra köksknivar där Global GS-91 är en klar vinnare. Annars är det mycket favoriter i garaget, t ex motorsågen av modell Husqvarna 435 med ett 15” blad. Slitstark som få.

Tobias Jacobsson, Head of Tests

Vad är din bakgrund?

Född 1977. Civilingenjör Industriell Ekonomi, Luleå Tekniska Universitet. Grundade 2010 konsumentvägledningsajten Bäst-i-test.se som förvärvades av PriceRunner 2016.

Varför har du valt att arbeta på PriceRunner?

Jag har förmånen att jobba med några av de främsta produktexperterna och prylnördarna i Europa. Tillsammans utför vi tuffa produkttester för att kunna ge välgrundade och konkreta köpråd till konsumenter. Det är både fantastiskt roligt och gör en reell samhällsnytta.

Vilka är dina favoritprylar?

Jag gillar alla typer av dammsugare. Passionen är så stor att jag faktiskt sökt och beviljats patent för en vakuumsluss för våtdammsugare. Förutom denna uppfinning är robotdammsugaren Neato Botvac D5 och skaftdammsugaren Dyson V8 bland de häftigaste innovationerna på senare år.

Mikael Lindahl, Head of Growth

Vad är din bakgrund?

Född 1987. Uppsala Universitet och KTH. Därefter har jag ägnat tio år åt techrelaterad affärsutveckling på Avanza, film2home, NS Intressenter och nu PriceRunner sedan 2016.

Varför arbetar du på PriceRunner?

För att vi verkligen skapar värde för både användare och e-handlare i en marknad som växer. Jag gillar också att behovet av någon som kan hålla konsumenten i handen genom e-handelsdjungeln bara blir större och större i takt med att fler e-handlare poppar upp, och att närmaste konkurrenter bara är ett klick bort på nätet. Det gör att vi alltid måste vara bäst och fortsätta förbättra oss varje dag.

Vilka är dina favoritprylar?

Jag älskar båttillbehörskategorin på PriceRunner! Alltid kul när någon i "big four" Simrad, Garmin, Lowrance eller Raymarine släpper en ny serie plotters/gpser. Men årets "must have" är ekolodet Deeper Smart Sonar Pro+. En smidig boll som man släpper i vattnet och sedan ser man fiskarna i sin mobiltelefon!

Hannes Lindroos, Head of Finance

Vad är din bakgrund?

Född 1979. Civilingenjör IT, KTH, och Civilekonom, Stockholms Universitet. Har tidigare jobbat digitalt både med ekonomi och teknik, senast på SAS. Började på PriceRunner 2014.

Varför har du valt att arbeta på PriceRunner?

Jag älskar produkten och dess klockrena användarvärde. Att som användare kunna hitta rätt produkt för just mina behov och samtidigt hitta den bästa dealen på den produkten med avseende på pris, tillgänglighet och leverans kommer alltid vara relevant. PriceRunner är oerhört välpositionerat mitt i e-handeln och det finns oerhört mycket roligt att göra både med och på PriceRunner.

Vilka är dina favoritprylar?

Jag nördar in mig på allt, men kanske främst leksaker, sport och fritid, trädgård, verktyg och hemelektronik. Just nu håller jag på med renoveringsarbete och är mest inne på att hitta verktyg som gör det lättare och roligare att jobba. Är väldigt nöjd med min kap- och gersåg Bosch GCM 8 SJL tillsammans med sågbordet Bosch GTA 3800 och dammsugaren Bosch GAS 20L, men sneglar nu efter Festools bordsåg och handöverfräs.

Inte medlem? Bli medlem