Medlemsnivåer och troféer

Ta dig hela vägen från nivå 1 till nivå 10 genom att dela med dig av dina köpupplevelser och produktomdömen! Som PriceRunner-medlem får du poäng för alla dina bidrag till sidan. Ju mer du kan hjälpa andra till att hitta rätt produkter och göra de bästa dealsen, desto fler poäng! Tillsammans kan vi bygga Sveriges största kunskapsbank för alla som vill göra den bästa pryl- och prisjämförelserna.

Medlemsnivåer

Så gör du för att samla poäng

Att samla poäng är lätt! Du gör det genom att som inloggad PriceRunner-medlem ge omdömen, kommentera och interagera med andra genom frågor och gilla-markeringar.

Ge omdömen!

För varje produktomdöme du skriver får du poäng. Genom att betygsätta produkterna och lämna ett omdöme kan du hjälpa andra att göra ett bättre köp.

Du kan också lämna omdömen om butiker. Tipsa andra om vilka butiker du tycker ger bäst service, eller avråd från webbshoppar som inte håller vad de lovar.

Fråga och svara!

Du kan ställa frågor till andra användare som har lämnat omdömen om produkter och butiker. Och andra kan kommentera dina omdömen. Du får då ett mejl, så du aldrig missar chansen att ge någon annan svar när de funderar över ett framtida inköp. Här kan du se vilka obesvarade frågor som finns.

Gilla!

Visa andra uppskattning när de har skrivit något som du har haft nytta eller glädje av genom att gilla deras kommentarer och omdömen.

Troféer

Troféer är utmärkelser du tilldelas när du utfört vissa handlingar. Vissa troféer aktiveras när du gjort något för första gången. Andra troféer har flera olika nivåer. Då får du en högre nivå på din trofé ju fler omdömen du lämnat, eller ju fler frågor du har besvarat. Alla dina troféer finns samlade under din profil. Andra kan också se vilka belöningar du har samlat ihop hittills.

Alla nivåer

Det finns totalt 10 nivåer och ju högre nivå du ligger på, desto större hjälp har du varit för andra.

Nivå 1 (0-49 poäng)

På första nivån är du fortfarande nybörjare på sajten. Börja med att söka upp några av dina favoritprodukter och tipsa andra om varför det här är prylarna du inte kan klara dig utan!

Nivå 2 (50-149 poäng)

På andra nivån börjar du bli varm i kläderna och förstår antagligen mer av hur sajten är uppbyggd. Du har nu lämnat ditt första omdöme, tack för ditt bidrag!

Nivå 3 (150-349 poäng)

På tredje nivån har du hunnit skriva ett par omdömen. Se till att även gilla andras omdömen, om du tycker att de berättar om produkten på ett bra och utförligt sätt.

Nivå 4 (350-749 poäng)

Glöm inte bort att du som PriceRunner-medlem också kan lämna omdömen om butiker. På fjärde nivån är det hög tid att låta andra dra lärdom av dina erfarenheter, så de bättre kan avgöra varifrån de ska göra sitt inköp.

Nivå 5 (750-1 499 poäng)

På nivå 5 är du en erfaren PriceRunner-medlem som aktivt bidrar till att andra kan göra de bästa pryl- och prisjämförelserna. Var inte rädd för att lämna både positiva och negativa omdömen, så kan andra undvika de misstag som du kanske har gjort.

Nivå 6 (1 500-2 999 poäng)

Nu befinner du dig på nivå 6 och är en av PriceRunners mer erfarna recensenter. Med fler än ett dussin skrivna omdömen kan det hända att ditt användarnamn nu börjar bli igenkänt av andra.

Nivå 7 (3 000-5 999 poäng)

På nivå 7 befinner sig bara de användarna som verkligen brinner för produkter och omdömen. Hjälp gärna andra nyblivna medlemmar genom att kommentera och gilla deras omdömen.

Nivå 8 (6 000-11 999 poäng)

Vid det här laget har du antagligen hittat din nisch, och kanske är du PriceRunners unika expert på köksredskap eller bärbara högtalare? Oavsett på vilket sätt du har varit aktiv på sajten har du på nivå 8 utan tvekan hunnit hjälpa många andra att göra sin bästa deal. Heja dig!

Nivå 9 (12 000-23 999 poäng)

På nivå 9 finns det inget annat ord som passar bättre in än expert. Allt du har skrivit och kommenterat på sajten innebär att andra som söker information inför ett köp nu har fått ännu mer fakta att utgå ifrån. Dina omdömen gör skillnad, riktigt bra jobbat!

Nivå 10 (24 000+ poäng)

Wow, du har nått nivå 10! Med flera hundra lämnade omdömen, kommentarer och åtskilliga gilla-markeringar kan vi inte göra annat än tacka dig för allt du har bidragit med. PriceRunner strävar efter att vara Sveriges största och bästa jämförelsesajt för priser och produkter, och användare som du är precis vad som gör sajten så bra. Tack!