Oberoende produkttester

Filosofin på PriceRunner är att våra användare inte bara ska ha möjlighet att jämföra priser, utan att det även ska gå att jämföra produkters egenskaper med varandra. För hur bra priset än är så spelar det ingen roll om inte produkten lever upp till dina förväntningar. Därför genomför vi produkttester, för att helt enkelt hjälpa dig en bit på vägen i din shopping.

Över 200 tester

Våra tester finns även till för att smalna av urvalet för dig, så att det blir enklare för dig att hitta de produkter som passar dig och dina behov bäst. Våra tester delas upp utifrån olika produktkategorier, och i skrivande stund är vi uppe i över 200 genomförda tester och tusentals testade produkter.

Se alla tester

Tillförlitliga testresultat

Våra tester är 100% oberoende.

Det innebär att vi inte har sponsrade tester eller samarbeten med tillverkare och återförsäljare. Oavsett vad, går det alltså inte att köpa sig in för att vara med i våra tester. Urvalet av produkter görs av våra kunniga produktexperter, och består av produkter som de anser vara relevanta att testa. Betygen på produkterna sätts av våra kunniga testare eller våra testpaneler, som även de är helt oberoende. Det gör att du som konsument kan lita på att våra testresultat är genuina och riktiga.

Tillverkare kan aldrig påverka resultaten

Ibland händer det att vi testar flera produkter från samma tillverkare. I det fallet betyder det inte att de har köpt in sig på något sätt, utan det handlar om att vi tycker att den tillverkaren har de bästa eller mest relevanta produkterna inom just den specifika kategorin. Det baseras helt enkelt på vår produktexpertis och vad tidigare tester har visat. Vi tycker då att det är extra intressant att jämföra flera modeller med varandra, för att ta reda på vilken produkt som är den allra bästa.

Gillar du vår nya look?

Läs mer om alla nyheter och ge din feedback

här.