Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Hur funkar det?

De flesta butiker skickar en fil med sina priser och produkter som PriceRunner sedan uppdaterar minst dagligen. Har du inte möjlighet att skapa en sådan fil så har PriceRunner möjlighet att dagligen automatiskt hämta dina priser, utan något arbete för din del.

Vad kostar det?

Du bestämmer dina kostnader på PriceRunner själv. Alla butiker kan sätta en månadsvis budget, vilket gör att du alltid har kontroll över dina utgifter. Du betalar per klick (CPC) som gör att en besökare skickas till er sajt. Kontakta oss för att få ett mer konkret prisförslag.

Listas gratis

PriceRunner listar även butiker som inte är kunder. Dock får kunderna i stort sett all trafik av köpbenägna besökare på PriceRunner. Men alla butiker är välkomna att visa sina priser hos PriceRunner.

Är du intresserad av att din butik och produkter visas på PriceRunner? Då går det bra att kontakta oss via telefon +46 (0)8 562 103 50 eller mejl.

Adminsida för befintliga kunder

På er egen adminsida kan ni bland annat se över er klickstatistik, administrera budgivning samt ta fram olika typer av rapporter.