Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Styrelse

Christoffer Beselin, Styrelseledamot

Vad är din bakgrund?

Född 1983. Civilekonom, Handelshögskolan. Grundade e-handelsbolaget Lazada i Vietnam och var VD i Vietnam och Malaysia under åren 2012-2014. Bolaget såldes senare till kinesiska AliBaba. Grundade därefter den börsnoterade venture buildern fram^ samt driver aktivistfonden Endurance Capital i Vietnam.

Varför har du valt att sitta i PriceRunners styrelse?

Jag har en passion för detaljhandel och att köpa och sälja saker i största allmänhet - såväl online som offline. E-handeln blir allt mer internationell för var dag som går, samtidigt som kanalerna butik och e-handel alltmer flyter samman. Detaljhandeln utvecklar sig olika i Asien och Europa - här hoppas jag kunna dela med mig av intressanta perspektiv, kontraster och möjligheter.

Vilka är dina favoritprylar?

Skidor och vildmarksprylar! Det bästa jag vet är att snöra på ett par turskidor, sedan fylla min fjällpulka Fjellpulken X Country 118 med prylar och frystorkat för att ge mig ut i en nationalpark och tälta en vecka i 30 minusgrader. Låter ju helt enfaldigt när man läser det, men fullkomligt oslagbart när man väl provar!

Carolina Oscarius Dahl, Styrelseledamot

Vad är din bakgrund?

Född 1983. Civilekonom, Handelshögskolan. Arbetade på McKinsey som konsult 2008-2016. Arbetar idag på Nordstjernan, huvudägare i PriceRunner.

Varför har du valt att sitta i PriceRunners styrelse?

Jag har en enorm passion för att skapa bättre konsumenttjänster för Sverige – helt enkelt att vi alla ska kunna hitta den bästa möjliga produkten utifrån våra individuella preferenser och behov på ett lätt och smidigt sätt.

Vilka är dina favoritprylar?

Som småbarnsförälder toppas inköpslistan just nu barnprylar – allt från större och dyrare inköp såsom bilbarnstolar och barnens vinteroveraller, till vilken som är den mest prisvärda plastpoolen till trädgården. Är överlägset att kunna blanda Bäst-i-test och PriceRunner här! En av de mest använda favoriterna är babyskyddet Maxi-Cosi Pebble för bilen.

Paul Fischbein, Styrelseledamot

Vad är din bakgrund?

Född 1973. Civilekonom, Lunds universitet, Startade Tretti.se och var sedan sedan VD för den nordiska e-handelskoncernen Qliro Group. Förutom arbetet med PriceRunner sitter jag idag i flera styrelser i tillväxtbolag.

Varför har du valt att sitta i PriceRunners styrelse?

Jag har under 20 år arbetat med e-handel och med att leverera bra produkter till konkurrenskraftiga priser. PriceRunner har varit en viktig samarbetspartner i mina tidigare uppdrag och att nu får jobba med PriceRunner känns därför väldigt stimulerande.

Vilka är dina favoritprylar?

Den produkt som jag använder mest är min smartphone så jag svarar Apple iPhone helt enkelt. Just nu går jag i tankar att uppgradera till en splitterny iPhone X.

Mattias Miksche, Styrelseledamot

Vad är din bakgrund?

Född 1968. Civilekonom, Handelshögskolan. Sökte till Handelshögskolan för att bli börshaj efter att ha sett filmen Wall Street men hamnade i mediabranschen. Sedan kom Internet och det var ju mycket roligare. Var med och startade den digitala aktiemäklaren E*TRADE 1999 och konkurrerade med pojkspolingen Storåkers på Avanza. Anammade mottot "If you can't beat them, join 'em" - och blev 2006 istället styrelsemedlem i Avanza. Numera digital diversearbetare; har startat ett antal egna bolag, sitter i några styrelser, investerar i startups.

Varför har du valt att sitta i PriceRunners styrelse?

När jag fick frågan om att vara med i styrelsen för PriceRunner sa jag omedelbart JA! Jag brinner för digitala produkter och tyckte att PriceRunner fått för lite kärlek och omtanke av sina tidigare ägare. Superkul att få vara med på resan!

Vilka är dina favoritprylar?

Helt klart mina fiskesaker. Äger över 25 spön & rullar, men det finns märkligt nog alltid behov av ett till. Har dessutom en "lunch-fiskebåt" som ligger fullt kittad och startklar vid Roslagstull precis vid slutet av Stockholms innerstad. Kan lämna kontoret 11:50 och göra första gäddkastet i Brunnsviken 12:00.

Nicklas Storåkers, Styrelseledamot och verkställande direktör

Vad är din bakgrund?

Född 1974. Civilekonom, Handelshögskolan. Startade nätbanken Avanza och var VD under åren 1999-2011.

Varför har du valt att sitta i PriceRunners styrelse?

Jag älskar att göra bra grejer för mina medmänniskor. En tjänst jag kan vara stolt över när jag träffar vänner och familj. På PriceRunner hjälper vi konsumenter att hitta bättre produkter till lägre pris. Helt klart det roligaste jobb jag haft.

Vilka är dina favoritprylar?

Prylnörd så svårt att sätta en gräns. Olika apparater till köket och trädgården ligger närmast hjärtat. Så blenders, sekatörer och robotgräsklippare hamnar på listan. Favoritprodukten just nu är ARS VS-8Z, en japansk sekatör i smitt stål. Överlägsen skärpa!

Aleksander Lyckow, Ansvarig revisor

Född 1980. Auktoriserad revisor, PWC.

Logga in

Bli medlem i PriceRunner Plus

Inte medlem? Bli medlem