Årets e-handlare 2020

PriceRunner kan stolt presentera 19 vinnare som utses till Årets e-handlare 2020 – en i varje kategori. En av butikerna har även tagit hem titeln Årets e-mästare 2020.

Undersökningsarbetet inför 2020 har varit betydligt mer omfattande jämfört med tidigare år. Utmärkelserna för Årets e-handlare och Årets e-mästare baseras på konsumenters omdömen efter köp hos butikerna och röster från kunder om själva köpupplevelsen. I år har vi lagt ännu mer krut på att utvärdera köpupplevelsen med hjälp av ”mystery shopping”. Årets e-mästare är den e-handlare som har fått det högsta sammanlagda betyget av samtliga nominerade butiker.

Grattis till alla vinnare av Årets e-handel 2020!

Sportamore

Kategori: Årets e-mästare 2020

Sportamore kan stoltsera med en hemsida som är tydligt kategoriserad och lätt att navigera runt på. Det är smidigt att lägga en beställning och det finns många alternativ för både leverans och betalning. E-butiken har mycket hög tillgänglighet, snabba leveranser och generösa öppettider för sin trevliga och tillmötesgående kundservice. Det i kombination med en returhantering i toppklass och mycket bra villkor för öppet köp gör att Sportamore både vinner i kategorin Kläder och accessoarer samt utses till årets e-mästare 2020.

VVS & Bygg

Kategori: Badrum

Det är enkelt att hitta önskade varor på hemsidan, går smidigt att lägga en beställning och det finns flera betalningsalternativ att välja mellan. De tre faktorerna kombinerade med tydlig information, snabb leverans och öppet köp i 90 dagar resulterar i att VVS & Bygg vinner i kategorin Badrum.

Babyland

Kategori: Barn och familj

Babylands tydliga sökfunktion bidrar till att göra beställningen enkel och tidseffektiv. Den fria frakten och väldigt snabb leverans ger plus i kanten, liksom det trevliga och informativa bemötandet från kundservice. Detta gör att Babyland tar hem vinsten i kategorin Barn och familj.

Inet

Kategori: Datorprodukter

Med en hemsida som är tydligt kategoriserad och smidig att navigera på är det lätt att klicka hem en beställning. Informationen kring både produkter och köp är tillfredsställande. Vid frågor går det fort att komma i kontakt med kundservice, som ger ett trevligt och hjälpsamt bemötande. Det i kombination med snabb leverans, som även bjuder på en liten överraskning, gör att Inet tar hem segern i kategorin Datorprodukter.

Ddesign

Kategori: Fordon & Tillbehör

Ddesign har en hemsida med tydlig information och ett överskådligt menysystem som gör att det är enkelt att hitta önskad produkt. Det är smidigt att lägga en beställning, kunder erbjuds många betalningsalternativ och varan levereras snabbt. har dessutom en mycket trevlig och hjälpsam kundservice. Sammantaget gör detta att Ddesign utses till vinnare i kategorin Fordon & Tillbehör.

CyberPhoto

Kategori: Foto och video

Tack vare en användarvänlig hemsida med hög tillgänglighet som gör det lätt att snabbt hitta rätt produkt, många alternativ för betalning och leverans, trevlig kundservice – och varor som levereras väl förpackade inom utsatt datum – tar CyberPhoto hem vinsten i kategorin Foto och video.

Widforss

Kategori: Fritid

Widforss har en hemsida som kännetecknas av hög tillgänglighet och att den är både smidig att navigera runt på samt att beställa från. Här erbjuds tydlig information, många alternativ för både leverans och betalning samt hjälpsam kundservice. Detta tillsammans med gratis frakt och snabb leverans – som dessutom är klimatkompenserad – gör att Widforss utses till vinnare i kategorin Fritid.

KitchenTime

Kategori: Hem och inredning

Med en överskådlig, välkategoriserad hemsida och en utmärkt sökfunktion går det fort och smidigt att lägga en beställning, betala och välja leveransalternativ. Kundservice är tillmötesgående och leveransen, som sker inom utlovad tid, har förpackats med återvunnet material. Sammantaget gör det att KitchenTime tilldelas titeln som året e-handlare i kategorin Hem och inredning.

Apotea

Kategori: Hälsa

Förutom att hemsidan är både lätta att navigera på och smidig att beställa från erbjuder Apotea en hög tillgänglighet, tydlig information och många valmöjligheter vad gäller betalning och leverans. Med en kundservice som är både kunnig och trevlig, fri frakt och snabb leverans står Apotea som vinnare i kategorin Hälsa.

Sportamore

Kategori: Kläder och accessoarer

Sportamore kan stoltsera med en hemsida som är tydligt kategoriserad och lätt att navigera runt på. Det är smidigt att lägga en beställning och det finns många alternativ för både leverans och betalning. E-butiken har mycket hög tillgänglighet, snabba leveranser och generösa öppettider för sin trevliga och tillmötesgående kundservice. Det i kombination med en returhantering i toppklass och mycket bra villkor för öppet köp gör att Sportamore både vinner i kategorin Kläder och accessoarer samt utses till årets e-mästare 2020.

Tretti

Kategori: Kök

Då Tretti har en överskådlig hemsida som är enkel att beställa från, många kontaktvägar till kundservice, fri frakt och leverans inom utlovad tid utses de till årets e-handlare i kategorin Kök.

Stor&Liten

Kategori: Leksaker

Tack vare en hemsida som är lätt att söka på och har smidiga topplistor går det lekande lätt att beställa från Stor&Liten. Kunder kan välja mellan flera betalnings- och leveransalternativ och gratis fraktalternativ finns alltid. Det tillsammans med en trevlig kundservice och snabb leverans gör att Stor&Liten vinner i kategorin Leksaker.

Hembiobutiken

Kategori: Ljud och bild

Det är enkelt att navigera runt på hemsidan och går snabbt att beställa, med flera alternativ för både betalning och leverans. Med kostnadsfri frakt, smidig retur och kunnig och hjälpsam kundservice utses Hembiobutiken till årets e-handlare i kategorin Ljud och bild.

Bygghemma

Kategori: Renovering och bygg

Hög tillgänglighet, enkel navigering på hemsidan, användarvänlig sökfunktion samt smidig beställning och leverans ger Bygghemma segern i kategorin Renovering och bygg.

Cocopanda

Kategori: Skönhet

Cocopanda har en lättnavigerad hemsida som gör det enkelt att hitta det man söker och kundservice ger informativ och trevlig hjälp. Det går snabbt och smidigt att lägga en beställning och leveransen – som är kostnadsfri – sker inom utlovad tid. Därför utnämns Cocopanda till årets e-handlare i kategorin Skönhet.

Webhallen

Kategori: Spelkonsoler och spel

Det går snabbt att hitta rätt produkt på den tydligt kategoriserade hemsidan och den som beställer innan en viss tid kan få leverans av varan redan senare samma dag. Det går lätt att beställa med många betalnings– och leveransalternativ och har man som kund någon fråga ger kundservice ett positivt och hjälpsamt bemötande. Det gör att Webhallen står som vinnare i kategorin Spelkonsoler och spel.

Sportfiskeprylar

Kategori: Sport

Med en informativ hemsida med överskådligt menysystem och hjälpsamma kundrekommendationer är det smidigt och lätt att lägga en beställning – med flera alternativ för betalning och leverans. Beställningen levereras fort och kontakt med kundservice ger snabbt napp med tillmötesgående svar. Därför tar Sportfiskeprylar hem titeln som årets e-handlare i kategorin Sport.

NetOnNet

Kategori: Telefoni

Utöver en hemsida som är enkel och smidig att beställa från, med flera alternativ för betalning och leverans samt fri frakt, har NetOnNet en kunnig och hjälpsam kundservice som ger informativa och väl utvecklade svar. Detta gör dem till vinnare i kategorin Telefoni.

GardenStore

Kategori: Trädgård

Att handla från GardenStore kännetecknas av enkelhet. Det är både enkelt att hitta önskad vara och att beställa, välja betalmetod och leveransalternativ. Att alla beställningar dessutom är fraktfria och att kundservice ger ett väldigt trevligt bemötande gör att GardenStore står som vinnare i kategorin Trädgård.

Hemmy

Kategori: Vitvaror

Hemmy har en användarvänlig hemsida som är lättnavigerad, enkel att beställa från och som erbjuder flera alternativ för betalning och leverans. Det i kombination med hjälpsam kundservice som är enkel att komma i kontakt med och snabb leverans, som är gratis och helt klimatkompenserad, gör att de utses till årets e-handlare i kategorin Vitvaror.

  • Bäst i test
  • Rea
  • Guider
  • Om oss